donderdag 2 maart 2017

Elektrische schuifpoort

Betrouwbaar shoppen, bij de online vakspecialist met Thuiswinkel certificaat! Chipreaders, voor alle diersoorten. Ook RFID chips voor het chippen. Metalen tuinhekken tegen lage prijzen. Bestel hier tuinafscheiding online.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

En elke veiligheidsuitdaging is uniek. Welk schuifhek of schuifpoort het beste bij uw situatie past, hangt van een aantal factoren af. Misschien heeft u juist behoefte aan een poort die ook een afschrikkende functie heeft.


In al deze gevallen kunt u bouwen op de handbediende schuifpoort en of elektrische schuifpoort van Heras. Schuifpoort toegangspoort elektrische schuifpoort. We hebben deze instalatie ingesteld op automatisch sluiten, na elke bediening sluit de po. Bekijk alles met schuifpoort ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.

Mooie lichte schuifpoorten. De poort is minstens meter breed. Voor en achter de poort neem de schuifpoort geen ruimte in beslag, enkel aan de zijkant(en) waar de deur openschuift.


Hiermee is de poort goed geschikt om bijvoorbeeld auto’s achter te parkeren. De elektrische schuifpoort moet aan een aantal wettelijke eisen voldoen. Zo mag een poort niet te snel open gaan en moet de poort sensoren bevatten die er voor zorgen dat mensen op tijd gesignaleerd worden. Met deze eisen moet voorkomen worden dat mensen klem komen te zitten. Al onze schuifpoorten worden compleet afgeleverd met portalen en bevestigingsmaterialen en cilinderslot.


De schuifpoorten staan opgesteld op. Een komplete elektrische schuifpoort , m bree m hoog. Poort werkt prima vraagprijs €. Een enkele schuifpoort is beschikbaar in breedtes van tot meter. In een dubbele uitvoering is een vrije doorgang van maar liefst meter mogelijk.


De hoogte van de schuifpoort varieert van tot meter. Een tweede portaal, geeft extra stabiliteit aan de gehele constructie. Ze zijn stuk voor stuk zeer bedrijfszeker, in hoge mate onderhoudsvrij en voorzien van een moderne, fraaie vormgeving.


Dit is niet alles: wij hebben een zeer uitgebreid assortiment hekwerk modellen. Vrijwel iedere type hekwerk kan worden vervaardigd in een schuifpoort. Denk hierbij aan houten schuifpoorten, maar ook aan elektrische schuifpoorten, voornamelijk geschikt voor aan de rand van uw tuin.

Elektrische schuifpoort SSIV-A verzinkt. Voorgemonteerde vrijdragende elektrische schuifpoort TYPE-SSIV-A thermisch verzinkt. Wij leveren deze topkwaliteit. Vol trots presenteren wij u de Stelvio, Duran, Granon en de Galaxy.


Uiteraard bestaan er bij elektrische poorten ook vele mogelijkheden. Zo kan uw elektrische poort worden uitgerust met een basismotor, een ondergrondse aandrijving, bovengrondse aandrijving en zelfs een schuifpoort aandrijving voor schuifpoorten. Welke motor precies geschikt is voor uw elektrische poort ligt aan vele aspecten.


Hierbij vraagt een bezoeker door middel van een toegangssysteem toegang tot het terrein. Voor kleinere terreinen met minder grote bezoekersstromen of particuliere woningen kan een handmatige schuifpoort , ook wel manuele schuifpoort genoem voldoende zijn. Gemak en extra veiligheid kunnen ook redenen zijn om voor een elektrische variant te kiezen. Wilt u uw dagelijkse routine ook een stukje aangenamer maken?


Doe het met een elektrische poort van De Wit Hekwerken. Een elektrische poort biedt naast comfort ook beveiliging voor uw terrein. Met een elektrische poortaandrijving bent u er zeker van dat uw terrein altijd betrouwbaar en veilig is afgesloten. De ideale elektrische schuifpoort vinden voor uw situatie is wellicht lastig. Daarom staan wij van JL Hekwerk te allen tijde klaar om u informatie en advies te geven.


Als u er niet helemaal uitkomt, schroom dan niet en neem contact met ons op. Onze draaipoorten zijn handmatig te bedienen, uiteraard is een elektrische aandrijving ook mogelijk. Inlooppoorten Gemaakt van hoogwaardig thermisch verzinkt ijzer en gepoedercoat op aanvraag. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website.


Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw. Meer informatie en prijs advies vind je terug in het artikel: Automatiseren bestaande schuifpoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts