donderdag 2 maart 2017

Trespa monteren op hout

In verschillende kleuren leverbaar. Neem dan contact met ons op. De bestelling wordt stevig ingepakt en snel bezorgd. Berken of ecoplex HPL voor de beste prijs!


Plastics Nederland levert en bewerkt kunststof halffabrikaten en is met ruim. We bieden de schroeven aan in de meest gangbare RAL-kleuren in de standaardmaat mm.

Maar nu mijn vraag: Kan ik het trespa er gewoon zo opschroeven of is het beter om het bestaande boeideel te verwijderen, dan te ragelen en dan de trespa er tegenaan te schroeven? We geven antwoorden op vragen en tonen u welke toebehoren u het beste kunt bestellen. Oude boeiboorden vernieuwen met Trespa Zijn uw boeiboorden aan vervanging toe of bent u het schilderen beu, dan kunt u overwegen om het hout te vervangen door Trespa panelen.


Hieronder meer over de firma Trespa , het materiaal en de mogelijkheden van bevestiging. Buiten moet je Trespa bij voorbeeld ventilerend aanbrengen. Trespa heeft veel verschillende types platen waarbij sommige specifiek voor binnengebruik zijn en andere weer alleen voor buitengebruik.


Breng dotten aan om insluiting van vocht en daarmee houtrot te voorkomen. STAP Plaats het boeiboord binnen minuten, druk goed aan en ondersteun indien nodig.

Houd bij het positioneren rekening met het mogelijk uitzetten van de boeiboorden. En op die plek ontstaat een specialist. Bij Peter’s Hout zijn we betrokken en nuchter, hebben we service hoog in het vaandel staan en komen we onze afspraken na.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Trespa is een van de belangrijkste ontwikkelaars van hoogwaardige HPL-platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en Scientific Surface Solutions. Trespa is een harde zeer dichte plaat die aan de achterzijde kan condenseren hierdoor kan als je het koud op elkaar schroeft het eventueele vocht niet weg en zal de hout constructie gaan rotten. Door om schrijft trespa ook voor om aan beide zijde van de plaat de zelfde klimaatsituatie te maken. Voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). Snelle eindsterkte opbouw.


Houten gevelbekleding monteren. Het monteren van hout op uw gevel dient vakkundig te gebeuren. Immers bij het plaatsen van houten planken op uw gevel heeft u te maken met een natuurproduct. Hout werkt en doorgaans warme lucht van binnen en warm tot koude lucht van buiten vereist strikte montagerichtlijnen. Om dat extra te benadrukken introduceert Trespa International BV een revolutionaire ontwikkeling in gevelstroken als buitentoepassing voor nieuwbouw en renovatie van huizen, Trespa Pura.


Het mooie van hout met de kwaliteit van Trespa.

Het HPL-gevelsysteem in Nederland dat standaard een PEFC keurmerk heeft. Het product voelt en oogt van hout. Op deze manier kan het hout geen vocht opnemen en voorkomt u dat het hout te snel gaat rotten en uitzetten. Boeidelen schilderen en afwerken is net zo belangrijk als de delen plaatsen en monteren.


Als de delen niet goed worden geschilderd gaan ze rotten en zijn dan ook weer te snel aan vervanging toe. Wil je een klus voordelig uitbesteden? Op mijn website kun je VRIJBLIJVEND offertes vergelijken van schilders, stucadoors of nieuwe kozijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts