woensdag 20 september 2017

Fashioncheque online kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Geef iets leuks om te Doen cadeau! Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Kan ik een fashioncheque die ik online heb gekocht ook retourneren? Ja, wanneer u een fashion cheque heeft gekocht via onze webshop, heeft u als consument een bedenktijd van dagen.


Voorwaarde is wel dat de fashion cheque (en mogelijk het bijproduct) ongebruikt en onbeschadigd is. Op zoek naar een leuk cadeau voor iedere gelegenheid? Verjaardag, Kerst, Moederdag, geslaagd of voor zakelijke doeleinden.


Wanneer je deze cheque cadeau wilt doen, kun je deze opwaarderen naar een bedrag tussen de €en €100. Nieuw bij Primera is dat je je eigen waarde van de fashioncheque volledig zelf kan bepalen. Speciaal voor relatiegeschenken, kerstpakketten en incentives biedt fashioncheque diverse originele cadeauconcepten. Zoals benoemd kun je voor de webshops Wehkamp, Zalando en deBijenkorf.


Fashioncheque inruilen voor een waardebon die op hun website te gebruiken is. Wanneer je een product vindt dat je wilt kopen kan je dit producten gewoon toevoegen aan het winkelmandje. Geef deze fashioncheque met de feestdagen en laat de ontvanger shoppen bij haar favoriete winkel!


Vraag jij je ook af hoe je jouw fashioncheque online kunt besteden? Heb jij een fashioncheque gekregen, gewonnen of cadeau gegeven aan jezelf? Dan kun je natuurlijk niet wachten om hem te besteden!


Waar kan ik een Fashioncheck kopen ? De fashioncheque is te koop bij alle ( aangesloten ) modewinkels en daarnaast in de winkels zoals: Primera. Zoals de naam van de kaart het al verklapt, gebruik je deze cadeaukaart om ‘fashion’ te kopen. De cadeaukaart wordt geaccepteerd door duizenden fysieke- en online winkels in de modebranche. In deze digitale tijden is het niet meer noodzakelijk om een winkel te bezoeken als je nieuwe kleding wilt kopen. Een flink deel van alle shoppers bestelt zijn of haar kleding tegenwoordig online.


En welke grote winkelketens doen er mee? Direct betalen met fashioncheque is om technische redenen niet mogelijk maar je kunt je fashioncheque al wel omwisselen voor een Bijenkorf Cadeaucard. Het is ook mogelijk om een deel van jouw fashioncheque te besteden bij de Bijenkorf. Met een fashioncheque geef je altijd een passend cadeau!


Je bepaalt zelf de waarde van het cadeau en de ontvanger mag de waarde aan alle artikelen in onze winkel of online besteden, in één of meerdere keren. Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang. Je kunt kiezen uit de bedragen: €1 €1 €2 €2 €3 €3 €4 €en €50. Het resterende bedrag blijft op je fashioncheque staan. Heeft u een fashion cheque cadeau gekregen?


Check dan eerst of uw fashioncheque al actief is met saldo op de Saldochecker. Is de fashioncheque via de webshop besteld? Dan ontvangt u apart een activeringscode waarmee de fashioncheque geactiveerd moet worden.


Vul hieronder uw kaartnummer en activeringscode in (zonder spaties).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts