donderdag 21 september 2017

Stalen damwandprofielen

Levering binnen twee werkdagen. Bekijk ons volledige assortiment! Accessoires voor de doe-het-zelver. Bestel eenvoudig bij ons online! Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar.


Koudgevormde damwand kan worden gebruikt in overal, zoals bouwkuip, bescherming oever van de rivier, diepe funderingen, landaanwinning etc.

Damwanden heet ook damwand of damwand. De damwandplaten zijn gemaakt van metaal, waar een duurzame coating in kleur op is aangebracht. U kunt bij ons terecht voor de huur en verhuur van een breed assortiment aan stalen damwandprofielen en alle extra materialen zoals onze hoekprofielen.


De hoekprofielen zijn maatvasthei het gebruiksgemak zo optimaal mogelijk en daarmee efficiënt in gebruik. Aanvullende technische ondersteuning kan worden verleend in alle stadia van een project waarbij stalen damwandprofielen worden toegepast. Schetsontwerpen en voorlopige ontwerpen kunnen verder worden uitgewerkt of worden beoordeeld.


Aanbevelingen kunnen worden verstrekt met betrekking tot de uitvoering en detaillering van stalen damwandprojecten. Ben je op zoek naar een stalen damwand in een specifieke afmeting? In het assortiment van HP Staal hebben wij zowel nieuwe als gebruikte stalen damwanden.

Nieuwe damwanden kunnen wij op aanvraag snel leveren. De gebruikte damwanden zijn direct uit voorraad leverbaar en in vele soorten en maten te verkrijgen. De lange levensduur van onze stalen ZZ-damwanden maakt dat u deze ontzettend lang kunt gebruiken.


Dit is ook positief voor de verhuur, want zo kunnen wij de stalen damwanden hergebruiken, terwijl u gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit. Bevestigingsmaterialen voor montage van de wandplaten, dakplaten en lichtplaten is op voorraad bij Huisman Gemert. Een ruime keuze toepasbaar op houten of stalen gordingen en wandregels, keuze tussen verzinkt en RVS.


Profielplaten en lichtplaten worden in de regel gemonteerd met verzinkte zelfborende schroeven voorzien van een vaste nylon kleurkap. Zowel van toepassing voor stalen als betonnen damwandprofielen. De aloude heitechniek met valblokken wordt nog op diverse manieren toegepast bij het heien van stalen damwanden. Ook het stoomblok wordt bij bepaalde zware toepassingen nog steeds ingezet.


Voor ieder type project kunnen wij de stalen damwanden op de gewenste maten leveren. Langere periode: kies voor de koop-terugkoop optie. Stalen damwanden op maat leverbaar. Heeft u stalen damwanden nodig voor een project met een langere duur?


Dan bestaat bij ons ook de mogelijkheid tot koop en terugkoop. RainTec maakt stalen geprofileerde potdekselprofielen van mm dik voorzien van 2µ coating. Deze zijn voorzien van houtnerf structuur waardoor ze qua uiterlijk hetzelfde uitzien als houten potdekselplanken.


Ons product is onderhoudsarm.

Alles op maat gemaakt voor ieder bouwproject. Met onze stalen producten worden zo mooie, duurzame, moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen gebouwd. Voor de beste metalen dak- en gevelsystemen en andere oplossingen in staal ben je bij SAB-profiel dus aan het juiste adres! SAB levert niet aan particulieren.


Bij bouwprojecten worden steeds vaker alternatieven aangeboden voor in het bestek voorgeschreven stalen damwandprofielen. Verder worden regelmatig partijen stalen damwand op een werk aangevoerd die zijn samengesteld uit nieuwe of gebruikte stalen damwandprofielen van verschillende herkomst of fabrikaat, of zelfs van onbekende herkomst. Slotafdichting voor stalen damwanden: zowel van Wadit en PU dichting Hoesch, beide zeer efficiente en prettige manier om te dichten en via ons leverbaar.


Staal heeft een hogere sterkte dan bijvoorbeeld hout en kunststof. Hierdoor worden de grotere damwanden van staal gemaakt. Er wordt gebruikgemaakt van speciale damwandprofielen , met een hoog oppervlaktetraagheidsmoment zodat vervormingen beperkt blijven.


Ze worden gegeven zonder enige vorm van waarborg. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten en maten onduroof, damwandprofielen , geïsoleerde dakpanplaten, dakpanprofielplaten, sandwichpanelen en panelen en platen toebehoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts