dinsdag 19 september 2017

Axi houten speelhuisjes

Betaalbare houten speelhuisjes! WICKEY speelhuisjes voor een top prijs - Meer dan 260. Hier vind je alle aanbiedingen. Ruim kinderspeelhuis uit de reeks houten speelhuisjes van Axi.


Houten speelhuisje Axi Lisa.

Speelhuisje Lisa is een ruim speelhuis met uitbouw en veranda. De Axi Lisa is later eventueel uit te breiden naar de half hoge versie Axi Emma of de hoge versie Axi Max. Merken houten speelhuisje. Elk houten speelhuis merk heeft een ander design speelhuisje , zo hebben de AXI speelhuisjes schuine ramen en zijn de Exit houten speelhuisjes verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ons assortiment beschikt ook over speelhuisjes dat gemaakt is van geïmpregneerd hout waardoor je er jarenlang geen onderhoud aan hebt.


Standaard zijn de houten speelhuisjes van AXI voorzien van een laklaag met een leuk kleurtje. Hierdoor hoeft u ze bij aankoop niet nog te schilderen of te lakken.

Van sommige huisjes zijn meerdere kleuren leverbaar, daar zit altijd een leuk kleurtje voor u bij. De huisjes worden al deels in elkaar gezet door de fabriek. De Axi Laura is een hoog kinderspeelhuis met veranda en glijbaan, de grote zus van de Axi Tom. Deze versie van de houten speelhuisjes van Axi kan uitgebreid worden naar de Axi Sarah met zandbak (en iets hogere opbouw met glijbaan). De veranda van de Laura is 98cm hoog, de totale breedte inclusief glijbaan is 15m.


Het laatste en meest complete speelhuis uit de doorgroei reeks van de houten speelhuisjes van Axi. De Axi Sarah (hoog met veranda, glijbaan en zandbak) is de grotere zus van de Laura. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Een houten speelhuisje is erg populair bij. Veel van onze houten speelhuisjes zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd hout.


Ook zijn er geïmpregneerde houten speelhuisjes , blanke houten speelhuisjes en gekleurde speelhuizen. Voor iedereen is er wel een houten speelhuis die perfect in de tuin past. In een houten speelhuisje wanen kinderen zich helemaal in hun fantasiewereld en daarnaast staat het ook nog heel leuk in de tuin. Een speelhuis van hout heeft namelijk een natuurlijke uitstraling. Kies uit ons uitgebreide assortiment Axi speelhuisjes.


Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.

Hoe groter het speelhuisje , hoe leuker! Naast de basis van het speelhuisje , wordt er dan een frame meegelever waar het speelhuis opgeplaatst kan worden. De Julia is een leuk kinderspeelhuis wat kan meegroeien naar mate kinderen groter worden. Deze basis versie van de houten speelhuisjes van Axi kan uitgroeien naar Alex (met veranda), Tom (opbouw laag met glijbaan), Laura (opbouw hoog met glijbaan) en Sarah (opbouw hoog met glijbaan en zandbak).


Met dit houten speelhuis AXI arthur kunnen uw kinderen vaak ridder of prinses spelen. De prinses zal bovenop het houten speelhuisje staan en de ridder zal zo snel mogelijk de prinses uit het houten speelhuisje AXI arthur te halen om via de glijbaan zo snel mogelijk naar beneden te komen. Wees de eerste om “ Axi houten speelhuisje Marc” te beoordelen Reactie annuleren.


Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. We hebben twee grote merken in ons assortiment met een ruime keus uit verschillende soorten buiten speelhuisjes. De merken houten speelhuisjes zijn BK speelhuisjes , AXI , Sunny, en Exit.


Bij Praxis vind je de mooiste speelhuisjes in verschillende maten, modellen en designs. Klimmen en klauteren in je houten speelhuisje In ons assortiment vind je vooral houten speelhuisjes. Er nog niet helemaal over uit? Kom langs in onze winkel voor advies, of om de speelhuisjes te testen!


U kunt ons vinden in putten aan de Stationstraat 30a.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts