dinsdag 26 september 2017

Pomp zwembad

Met meer dan miljoen maandelijkse bezoekers en 5. Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! Pompen van intex, zandfilterpompen en zelfs zout zwembadfilters vind je op onze website. Zwembadpomp van Intex, Interline of Bestway Intex zwembadpomp voor alle maten zwembaden. Stilstaand water geeft bacteriën, schimmels en algen de ruimte om te ontwikkelen.


Om dit tegen te gaan is een pomp noodzakelijk in je zwembad.

Het water wordt door filter gepompt, waar al het vuil uit het water wordt gezeefd en achterblijft. Een zwembadpomp filtert het zwembadwater, en wordt daarom ook wel een filterpomp genoemd. Het schone zwembadwater wordt daarna weer terug naar het zwembad gepompt. Door het pompen van de zwembadpomp is het zwembadwater constant in beweging.


De aansluitingen van het zwembad. Naast de capaciteit van het zwembad is het ook belangrijk dat u kijkt naar de aansluiting van uw zwembad. Koopt u een pomp met een andere aansluiting, denkt u er dan ook aan om de juiste adapters te kopen.


Met deze geweldige pomp houdt uw zwembad mooi schoon.

De pomp heeft een prachtig design door de kleuren zwart en geel gecombineerd met een voortreffelijke afwerking. De pomp werkt zonder veel gelui is gemakkelijk te installeren en eenvoudig in de bediening. Speciaal aan deze pomp is dat hij de efficiënte van de warmtepomp verhoogt. Bovenstaande zwembaden hebben een 38mm aansluiting. Alle andere zwembaden in ons assortiment hebben een 32mm aansluiting.


Komt de aansluiting van je Intex pomp overeen met de aansluiting van je zwembad , dan zou je de pomp zonder problemen moeten kunnen aansluiten. Heb je een 38mm pomp en een 38mm zwembad ? Let ook goed op dat u een filterpomp uitkiest die bij de inhoud van uw zwembad past. Filterpompen dienen het water van uw bad in ongeveer tot uur rond te kunnen pompen.


Om het opblaasbare zwembad snel en gemakkelijk te kunnen opzetten, is een opblaaspomp een onmisbare accessoire. Er zijn diverse soorten opblaaspompen verkrijgbaar: u kunt kiezen voor een handpomp, een voetpomp en een. Er is een grote keuze aan zwembaden wanneer je een zwembad gaat kopen. Een babybadje of kinderzwembad zijn een perfecte verkoeling voor de kleintjes. Op zoek naar verkoeling voor de hele familie?


Een familiezwembad bestaat in verschillende maten, vormen en soorten. Met een opblaasbaar zwembad ben je snel klaar voor een duik. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen.

Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! Het is heerlijk om op warme dagen in uw eigen zwembad te zwemmen. Daarbij is het uiteraard wel wenselijk dat uw zwembad lekker verwarmd is, maar ook schoon is. Op het gebied van zwembadverwarming zijn wij u graag van dienst.


Wij leveren de beste producten voor het verwarmen van zwembaden en kunnen u helpen met het installeren van deze producten. Natuurlijk is voor een klein zwembadje een pomp - of filterinstallatie een beetje overbodig. Bij zwembaden met meer waterinhoud en die vaker gebruikt worden, zijn pompen en filters echter geen overbodige luxe meer.


Turnover van een zwembad : de zwembadpomp moet het zwembadvolume elke uur keer kunnen rondpompen. Debiet van een zwembadpomp. Het debiet van een pomp is afhankelijk van de weerstand die het water ondervindt op zijn weg van het filter naar het zwembad. Die weerstand wordt uitgedrukt in “hoogtemeters water” (bar = 10m water). Je vindt zwembaden in alle soorten en maten bij ons op de website.


Online kun je alle baden bekijken en vergelijken, een zwembad aanbieding opzoeken en kun je het beste zwembad kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts