donderdag 7 september 2017

Stenen overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Zelfbouw Douglas Overkapping. Ruim assortiment stenen overkapping. Luxe tuinoverkapping met stenen berging 300x300x260.


De tuinoverkapping heeft een afmeting van 650x300x260. Wilt u ook iets dergelijks gemaakt hebben waar u jaren lang plezier van heeft.

Wij a van spelde hoveniers beschikken over de juiste vakmensen die deze klus kunnen uitvoeren. Achter in de tuin een luxe tuinoverkapping gemaakt. Schanskorf overkapping op maat. Wij hebben één standaard maat overkapping in ons assortiment.


Zo past deze altijd in uw tuin. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en geef uw maten en gewenste breuksteen door. De duurst terrasoverkapping is maatwerk.


De overkapping wordt speciaal ontworpen naar aanleiding van jouw wensen. Bij de duurste optie zitten glazen koepels in het dak, is er een regenpijp, vind je elektriciteit onder de overkapping en het dak is voorzien van bitumen dakbedekking.

Daarnaast is de prijs afhankelijk van de extra’s die je kiest. De stenen hebben wij al aangeschaft, zodat deze identiek zijn aan de woning. Een overkapping inclusief lichtkoepel.


Er bestaan ook holle betonblokken die een betonnen rand hebben maar van binnen leeg zijn. Cellenbeton, deze stenen staan bekend om het lichte materiaal en het sterk isolerend vermogen. Voorbeeld zelf overkapping maken van lariks douglas hout. Staanders We adviseren bij een overkapping van bij meter voor stuks verticale palen (ook wel staanders genoemd) te kiezen. Groot assortiment Overkappingen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Zelf een overkapping maken. U wilt zelf een overkapping maken in de tuin?


Op deze pagina leggen wij stap voor stap uit wat u moet doen en welke materialen u hiervoor kan gebruiken. In ons voorbeeld gaan we uit van de volgende afmeting: 90m breed en x 75m. Uiteraard kan u zelf kiezen voor een afwijkende maat.


Vivamus bibendum, nulla ut congue fringilla, lorem ipsum ultricies risus, ut rutrum velit tortor vel purus. In hac habitasse platea dictumst. Ideaal is terrasoverkapping voor de horeca.

Tuintegels, PVC vloeren en vloertegels van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs! Alleen bij Ri-Jo uit Nuenen. Bekijk hier de mogelijkheden voor een overkapping. Gaat u een overkapping bouwen met wanden, dan wilt u natuurlijk ook mooie gevelbekleding.


Dat kan op vele manieren met hout. Bij een Douglas overkapping maken, wordt vaak gebruik gemaakt van ‘potdekselplanken’ oftewel Zweeds rabat. Deze planken vallen deels over elkaar heen (potdeksel-effect) wat een robuuste uitstraling geeft.


Samen genieten van buiten. In een tuinhuis, op een overkapte veranda of onder een overkapping zit je heerlijk beschut. Eigenlijk is het ontwerpen van je living best eenvoudig.


Je bepaalt de afmeting, je kiest het soort front (wand) dat je wilt hebben en je maakt je tuinhuis uniek met diverse accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts