vrijdag 22 september 2017

Watermeterput prijs

Watermeterput prijs

Tijdelijke stalen gegalvaniseerde watermeterput prijs van €49nu voor €47excl btw bij afhalen tevens verhuur a. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Watermeterput : Diverse afmetingen voor watermeters buiten. Geschikt voor elk waterleidingbedrijf. Ook met overrijdbare deksels. Naast de standaard watermeterput is het mogelijk alle afwijkende maten en afwerkingen te fabriceren.


Hierbij kan gedacht worden aan een vlakke bovenkant voor plaatsingen in verhardingen of verzwaarde deksels geschikt voor zwaar verkeer. Hieronder zijn de standaard watermeterputten afgebeeld. Wilt u meer weten over een bepaalde watermeterput. Kiwa keerklep (terugslagklep). De onderdelen zijn gemonteerd in een volledig recyclebare schacht.


Put is alleen geschikt voor koud water. De put is voorzien van een pe deksel welke door middel van sloten afsluitbaar is. De watermeter heeft een drooglopend telwerk en is axiaal uitneembaar.


Het deksel zorgt er voor dat de put vorstvrij is. Omdat deze watermeterput is uitgevoerd met sleuven, kun je deze gemakkelijk met behulp van een palletwagen vervoeren. Als je liever een mobiele waterput hebt die een slag groter is, dan is de bouwwaterput XL dé bouwwaterput voor jou! Tevens worden watermeterputten zeer vaak toegepa st op campings, bungalowparken, woonboten etc.


Heeft u een watermeterput voor buitenopstelling nodig van Brabant Water dan kunnen wij u deze geheel volgens de geldende voorwaarden van Brabant Water aanbieden. Wij leveren deze putten met jaar waterdichtheids garantie. Dit verschilt van tien tot meter.


Als dit meer is, besluit het waterleidingbedrijf of de klant een tarief moet betalen voor de extra meters dienstleiding, of dat de klant deze leiding zelf moet aanleggen. In het laatste geval is een buiten watermeterput nodig. De gietijzeren FFM flenzen dienen op onze werf afgeleverd te worden, deze zijn te verkrijgen bij Brabant Water. Wij zullen deze dan geheel waterdicht ingieten in de wand. In de regel is het leveren en plaatsten van de put en het aanbrengen van het deksel bij de prijs inbegrepen.


Deksel met eenvoudige sluiting, een doorvoer Ø68mm op de kopse kanten, een grondplaat en vorstplaten. Dit betekend in de praktijk dat voor elk drinkwaterbedrijf een specifieke watermeterput noodzakelijk is. Bouwwatermeterput watermeterput met sleuven kopen? Ga naar Bouwplaats-Inrichting.


Watermeterput prijs

Compleet Scherpe prijs Altijd de allerhoogste kwaliteit Super snel. De bouwwaterputten van AIC garanderen een professionele oplossing voor de watervoorziening op uw bouwterrein. In ons assortiment vindt u ook een aantal standaard watermeter putten. Bekijk de prijs en koop direct online via rioleringsmark Ja, ik geef toestemming Rioleringsmarkt. Deze voldoen aan de eisen van.


Prijs per dag: € 1excl. Bij veel van onze klanten was de gebruikelijke levertijd van drie tot vier weken te lang. Door het op voorraad nemen van meerdere watermeterputten kan er nu binnen enkele dagen een watermeterput op locatie worden geleverd. Door het lokale waterleidingbedrijf wordt er een watermeterbeugel met watermeter geplaatst. Een watermeterput wordt buiten toegepast voor het onderbrengen van de aansluiting op het drinkwaternet.


Een gasmeter voor een voordelige prijs : daar bent u van gegarandeerd als u deze koopt bij Warmteservice. Zowel in onze webshop als in onze vestigingen geldt namelijk ons vaste lage prijzen beleid. U betaalt bij Warmteservice dus nooit te veel voor een gasmeter. Ook als je de eigenaar bent van een camping of bungalowpark kan het erg handig zijn om voor het seizoen een watermeterput te huren. De betonnen watermeterput van Efko Beton voldoet aan de gestelde normen van het waterbedrijf en wordt uitgerust met een geïsoleerd tussendeksel.


Indien u een vierkante put nodig heeft dan produceren we deze voor u op maat speciaal voor de door u gewenste toepassing. Er zijn vele toepassingen zoals bijvoorbeeld een opstelplaats voor een warmtepomp, pompput, technische ruimte, watermeterput , hondenhok, of een uitstroombak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts