vrijdag 8 september 2017

Stankafsluiter hemelwaterafvoer

Bekijk ons ruime assortiment buizen, hulpstukken en bevestigingsmaterialen. Bent u op zoek naar hemelwaterafvoer ? Wildkamp heeft een compleet assortiment producten voor het afvoeren van regenwater. Van dakgoten tot aan drainage en infiltratie, wij hebben het in ons assortiment. Bij Wildkamp hebben we jarenlange ervaring, en delen we onze kennis graag met u.

Met de Multistop biedt KESSEL een praktisch alternatief voor stankafsluiters met waterslot. Terwijl standaard stankafsluiters in afvoeren door luchtbehandelingsunits, vloerverwarmingen of een onregelmatig gebruik vaak uitdrogen, voorkomt Multistop dat stank vanuit het riool in de ruimte dringt zonder gebruik te maken van water. Deze rioolsifon, ook wel stankafsluiter of stankslot genoem voorkomt rioollucht uit bijv.


Zand en ander vuil wordt opgevangen op de bodem van deze rioolsifon. Dit kunt u eenvoudig vanaf de bovenkant verwijderen. Het rioolsifon is gemaakt van PVC en uitgevoerd in de kleur grijs. De Hepvo stankafsluiter is zowel horizontaal als verticaal te installeren zonder dat er een beluchter nodig is.


Dan adviseren wij u om een sifon HWA, speciaal voor de hemelwaterafvoer , te plaatsen bij de overgang van de regenpijp naar de PVC afvoerbuis van de riolering.

Topgoot Stankafsluiter Bladvanger onderuitlaat sluitstukken. Niets is namelijk zo vervelend als stankoverlast. Bestel daarom deze stankafsluiter bij Gadero.


De regenpijp die het water van het dakje van de bijkeuken afvoert is rechtstreeks aangesloten op het riool. Wij zitten regelmatig op dat dakje en dat is vanwege de geur niet altijd aangenaam. Zoek je hulpstukken voor dakgootreparatie of hemelwaterafvoer ? Regenpijp, goot, gootbeugels: GAMMA heeft het allemaal. Bekijk nu ons assortiment goten en afvoerbuizen. Rioolbuizen en PVC buis voor riolering.


Van een riool moet je zo weinig mogelijk merken. Het moet gewoon een goed riool zijn. Bij ons vind je de goede rioleringsbuizen en. Tips voor hemelwaterafvoer ? Het sifon is voorzien van een waterslot.


Als particulier bent u zelf verantwoordelijk voor de afvoer van het hemelwater. De gemeente hoeft niet te zorgen voor de afvoer van hemelwater.

Het Hemelwater wordt in de bodem geïnfiltreerd of mag u afvoeren naar het oppervlaktewater. Het is niet de bedoeling dat grond- of hemelwater op het vuilwaterriool. Een hemelwaterafvoer met sifon. Dweilen met de kraan open.


Bij de aanleg van een hemelwaterafvoer wordt bij de overgang van de regenpijp naar de rioleringsbuis vaak een sifon toegepast. Door de sifon tussen de regenpijp en de PVC afvoerbuis te plaatsen, zorgt u ervoor dat nare luchten uit de riolering niet via de regenpijp in huis of om het huis te ruiken zijn. Voor hemelwaterafvoer en drainage naar HORNBACH. Alles voor waterafvoer en drainage vind je bij HORNBACH. Van afvoerbuizen tot flexibele koppelstukken, bekijk het allemaal in de onlineshop.


Je kunt hier direct de levertijd checken en of het product nog op voorraad is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts