woensdag 20 september 2017

Bomen rooien kostprijs

Bekijk ons assortiment online. Wil je een boom laten verwijderen of meerdere bomen vellen? Info over de werkwijze, kostprijs en vergunningen voor het kappen van bomen vind je hier. Maar dat er voor bomen met een grotere stamomtrek veel meer moet worden betaald.


Ga jij een boom laten kappen?

Gemiddeld kost dit € 4voor een kleine boom tot € 8voor een grote boom. Sommige bomen staan ook op lastige plekken zoals in de achtertuin van een woonwijk. Dit is geen probleem, maar ik moet dan voorzichtig te werk gaan en dat kost wat meer tijd.


Op basis van een foto van de boom en een foto van de omgeving kan ik een globale kostenindicatie geven wat het kost om uw boom te rooien. Hieronder zie je een aantal bomen die ik gerooid heb. Zo heb je een indicatie van de kosten van jouw boom. Kom je er zelf niet uit of heb je nog vragen?


TS moet eerst navragen of hij de bomen mag vellen of niet (daarbij zal de soort van groot belang zijn, evenals de plaats).

Zomaar vellen is een strafbaar feit waar in de meeste gemeenten niet meer lichtzinnig mee wordt omgesprongen. Zoals je ziet is de prijs van het laten kappen van je boom afhankelijk van veel verschillende factoren. Wil je precies weten wat de kosten zijn voor jouw boom, of wil je meerdere bomen laten kappen en ben je benieuwd bij welke hovenier je het beste uit bent?


Dan is het verstandig om offertes aan te vragen. Wat kost het bomen rooien ? Het is moeilijk om een indicatie van de kosten af te geven. Dit is namelijk geheel afhankelijk van het aantal bomen , de grootte van de bomen en hoe gemakkelijk of moeilijk ze te bereiken zijn. Er zijn echter al mogelijkheden vanaf €2euro voor een gemiddelde boom welke gemakkelijk te bereiken is. Keuzes die de kostprijs van een boom kappen beïnvloeden.


Wanneer u een boom wenst te laten kappen is het altijd belangrijk om er bij stil te blijven staan dat verschillende keuzes het kostenplaatje kunnen beïnvloeden. Bomen kappen Op BomenkappenWijzer. Ook kunnen we je vrijblijvend in contact brengen met max.


Tot wanneer kunnen bomen het beste gekapt worden? Vermijd in ieder geval de maanden april, mei en juni. Hiermee voorkomt u grotendeels dat u tijdens het broedseizoen kapt.


Maar hoeveel kost het om een boom te laten vallen?

Welke kostprijs rekenen tuinmannen hiervoor aan? Op deze pagina geven je meer informatie over de werkwijze en de kostprijs voor het laten verwijderen van bomen. Professionele boomsnoeier gezocht? Stop je hebt ze hier gevonden!


Wij zijn beschikbaar voor tuinwerken in alle steden en gemeenten in West en Oost-Vlaanderen. Ook voor de Belgische kust van De Panne tot in Knokke. Het dennehout van levende bomen , moet een aantal jaren liggen om hetzelfde resultaat te krijgen. Wij hebben hier vorig jaar nog een 6-tal dennen en eik laten omdoen. U bent bij ons aan het juiste adres voor het rooien , snoeien en kappen van bomen.


Door ons vakkundige personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we voor een lage prijs uw boom verwijderen. Uiteraard krijgt u vóór we beginnen een duidelijke prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Boomrooierij Weijtmans te Udenhout is landelijk speler voor boom rooien , bomen kappen en boomverzorging. Neem contact op of vraag online offerte. Verzekeraars vergoeden voor herstelwerk op basis van zelfwerkzaamheid een uurtarief van tot euro en dat is een redelijke vergoeding.


Het kappen van hoge bomen is echter wel een karwei waarvoor nog wel enige deskundigheid is vereist naast het gebruik van gevaarlijk gereedschap en materieel (kraan, vrachtwagen). Het rooien van bomen rooien en verwijderen van de wortels. Vooraf is keurig prijsopgave gedaan en ons uitgelegd hoe men de werkzaamheden zou uitvoeren.


Het waren flinke bomen dus was het best een lastige opdracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts