maandag 18 september 2017

Gardena drip

Bekijk ons assortiment Gardena producten. Haal vandaag nog die micro- drip -system in huis. Ontdek het gemak en alle voordelen. De watertoevoer is ongeveer 1. Het hoofdapparaat filtert het water ook.


De belangrijkste schakel is het hoofdapparaat.

Hiermee verlaagt u de waterdruk tot het niveau dat voor een geleidelijke irrigatie nodig is. Het Micro- drip systeem van Gardena is heel eenvoudig zelf aan te leggen. Je begint altijd bij een (buiten)kraan in de tuin of een kraan in jouw schuur of garage.


Op deze kraan plaats je een watercomputer zodat je precies kunt instellen op welke momenten je water wilt geven. De drukregelaar zorgt ervoor dat het systeem op de juiste druk werkt. Levertijd: Op werkdagen voor 21.


Zowel geschikt voor meter balkonbakken als meter terrasplanten, struiken of moestuinen. Gardena Micro Drip Uitbreidingsset Voor Rijplanten 13mm Bovengronds.

Het bereik van de sproeier is ongeveer meter. Mogelijkheden voor automatisch bewateren. Door klanten beoordeeld met een 1. De set is uitermate geschikt voor de zorgvuldige bewatering met druppelaars van planten in pot en plantenbakken. Inhoud set: druppelbuis van meter met een diameter van mm, buishouders, afsluitdop en basisapparaat.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Hierdoor kunnen ook grotere planten zonder problemen worden besproeid. Er kunnen meerdere verlengbuizen aan elkaar worden geschroefd. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. GARDENA Micro- Drip -System Startset L m. Het systeem kan worden verlengd met de verlengbuis.


De sproeier bereikt 90° van de omgeving. Koop hem nu voor €3dit gardena micro- drip systeem expansion set is de ideale aanvulling op uw. Er worden nevelsproeikoppen geleverd. De Gardena druppelbuis is onzichtbaar ondergronds aan te leggen in borders en gazons.


Druppelaars sluiten zichzelf na gebruik, daardoor geen vervuiling. Drukcompenserend voor gelijkmatige bewatering tot max. Klantgericht denken, een hoge kwaliteit en de nieuwste productietechnieken vormen de hoeksteen van het succes van Gardena.

Het grote assortimenten omvat artikelen van heggenscharen tot tuinslangen. Ergonomische en comfortabele producten om het je gemakkelijk te maken in de tuin! Zeer gemakkelijk in gebruik door de grote vulopening en de klep voor het legen voor vorst of voor het vullen met vloeibare meststof.


Gardena micro- drip verlengbuis kunt u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts