donderdag 14 september 2017

Zwembad de grote koppel

Telefoonnummer, reviews en meer! Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Lees alles over zwemmen in Arnhem.


De lessen zijn beschikbaar voor iedereen: van peuters tot volwassen, maar bijvoorbeeld ook voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben. En natuurlijk kun je hier terecht voor het behalen van je zwemdiploma!

Hier staan openingstijden van zwemactiviteiten en zwemlessen bij beide zwembaden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Letterlijk alle ingrediënten voor een geslaagd zwemfeestje!


Recreatiebad van de Grote Koppel langer dicht. Er is een lek gevonden dat gerepareerd moet worden. Het zwembad heeft een glijbaan van meter en wildwaterkreek waar je heerlijk even kunt bijkomen van een drukke week.


Buiten bevindt zich een ligweide, een terras en een volleybalnet.

Met een watertemperatuur van ° Celsius, is het heerlijk comfortabel en het zwembad heeft een gezellig restaurant met een kinderhoekje. Het grote overdekte zwemcomplex heeft vijf baden, waaronder een apart peuterba een wedstrijdbad van meter en een golfslagbad. De dagen verschillen per zwembad , informeer er naar! Voor revalidatie zwemmen, Hart in beweging of zwemles voor allochtone dames kan een kopie van de pas (pasfoto verplicht) ingeleverd worden. De Grote Koppel , speciaal voor kinderen tot en met jaar.


De vraag was natuurlijk: hoeveel hebben we verbruikt en was het de investering waard? Maar dit is niet de enige maatregel die Sportbedrijf Arnhem heeft getroffen om energie, en daarmee gel te. Deze zijn het best vergelijkbaar met een grote brede lopende ban waarvan de hellinghoek en snelheid traploos regelbaar zijn.


Door deze hoek en de snelheid te veranderen, bepaalt u zelf hoe snel u ´ de berg´afgaat. Dit heeft een aanzienlijk gas en elektra besparing opgeleverd. De glaswand van het zwembad is voorzien van Nano-coating (zie bovenstaande foto).


Deze snelle sport is zeer goed voor je conditie en erg leuk om te doen. Een half uurtje squash kost evenveel energie als anderhalf uur tennis. Reserveer op tijd om teleurstellingen te voorkomen, zeker als je tijdens piekuren wilt spelen.


Let daarbij op de mededelingen in het zwembad.

Hier is geen thema aan verbonden, behalve plezier maken! Mededelingen van andere verenigingen gelden NIET voor ons. Van Berkumstraat bushalte. Naar details pagina Toon op kaart. Haal vandaag nog een zwembad in huis.


Het recreatiebad is een klein golfslagbad dat elk half uur minuten gaat golven. De golven zijn vrij laag omdat het bad niet zo groot is. Verder is er een stroomversnelling en twee bubbelbaden. Al deze baden hebben een watertemparatuur van graden.


De grote voordelen van een subtropisch zwembad zijn het aangename klimaat en het grote aanbod van speeltoestellen, glijbanen en uiteraard de bekende snackbar waar je een lekker patatje met een snack kunt eten. Ben jij een grote zwemfan en vind je het leuk om baantjes te trekken? Een evenement dat je dus niet mag missen! Dobber relaxt rond in het warme water, laat je meevoeren in de wildwaterkreek of ga met een flinke vaart van de glijbaan.


Daarnaast zijn er squashbanen, een indoor skibaan en een horecagelegenheid met vergaderzaal. Een mijlpaal om trots op te zijn. Vandaag ontvingen we uit handen van Peter Goedhart van Eyeview Systems het eerste ISO-certificaat dat wereldwijd is uitgereikt voor het Poseidon drenkelingendetectiesysteem in ons zwembad.


De certificering is het bewijs dat het systeem aan de hoge eisen voldoet die wij aan veiligheid stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts