dinsdag 26 september 2017

Veranda landelijke stijl

Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben? Opzoek naar onze werkwijze? Verandaverlichting op beslist.


Robuust, stoer en ontdaan van overbodige franje: dat is een luxe landelijke veranda.

De ruwe eenvoud sluit aan op de stijl van het huis en de tuin. Voor een veranda in landelijke stijl wordt gebruik gemaakt van diverse houtsoorten, zoals douglas-, meranti- of eiken hardhout. Inspiratie inrichting landelijke veranda. Zandkleuren, gebroken wittinten en aardekleuren zijn heel typerend voor de landelijke stijl. De landelijke stijl van het huis werd doorgetrokken in de veranda , die een verlengde werd van de bestaande woning.


Landelijke verandaDe landelijke of Engelse veranda is een elegante uitvoering die bij vele woningstijlen past. Zo worden onze landelijke veranda ’s steeds vervaardigd uit de English Woodline. Dat doen we vanuit een eigen werkplaats, met een eigen showroom en met de mogelijkheid ook om bij u langs te komen.

Want een klassieke veranda is en blijft vooral toch een maatwerk veranda. Naast houten veranda ’s ontwerpen, fabriceren en plaatsen wij ook lichtstraten en carports. Uitbreiding villa met veranda in landelijke stijl. Deze vrijstaande woning beschikt over een prachtige tuin met een weids uitzicht. De opdrachtgevers gaven te kennen dat ze gedurende het jaar zo lang mogelijk willen genieten van de tuin met het daarbij behorende buitenleven.


Een lang gekoesterde wens was een uitbreiding met een royale veranda. Een prachtige en gedetailleerde fotoreeks toont elk project in al zijn facetten. Naast info over het project vindt u telkens de contactgegevens van de bouwer. Zo bent u op één muisklik van het bouwen van de veranda van uw dromen.


Toch heeft PVC ook enkele voordelen… Zo kun je je landelijke veranda laten plaatsen in heel veel verschillende kleuren. Er is een grote waaier aan RAL kleuren beschikbaar, waardoor je de landelijke veranda volledig kan laten aansluiten bij de stijl van de rest van je woning. Daarom is het ook een interessante keuze voor veel mensen. In ontwerp, afmetingen en gebruik van materialen.


Laat u dus vooral inspireren! Wist u dat het bouwen van de veranda bij u op locatie slechts dagen in beslag neemt? In tegenstelling tot een moderne veranda met grote glaspartijen in één stuk, worden de ramen van een landelijke veranda opgedeeld in vakjes.


Dit noemen we een roedeverdeling.

Die verdeling kan over het hele oppervlak doorgetrokken worden, of enkel in een strook bovenaan. Wij doen zowel eiken houten bijgebouwen in landelijke stijl tot een hedendaags poolhouse in de door u gewenste houtsoort. Het gebruik van een houten frame en beplanking in combinatie met een pannen of een rieten dak vormen een harmonieus geheel. Eiken bijgebouw in landelijke stijl Houten Houten poolhouses Woodproject. Kies voor kwaliteit en stijl ! Draagt een landelijke veranda jouw voorkeur, dan dien je met volgende factoren rekening te houden: Hout, PVC, aluminium of steellook, de keuze aan profielen is uitgebreid.


Ondanks de moderne bijklank van aluminium wordt dit materiaal dikwijls gekozen bij landelijke veranda ’s. Een landelijke serre zien we veelal terug bij grotere woningen, zoals boerderijen of vrijstaande huizen. Maar uiteraard is een landelijke serre aan een tussenwoning ook gewoon mogelijk. Ontdek de mogelijkheden en doe meer inspiratie op voor jouw nieuwe serre in landelijke stijl. Wij bieden u diversen mogelijkheden voor exclusieve houtbouw, hierbij kunt u denken aan landelijke schuren, exclusieve bijgebouwen, veranda ’s, tuinhuizen, carports en bergingen.


Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en goede service!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts