woensdag 6 september 2017

Aluminium partytent

Bekijk snel ons ruime assortiment! Geef uw tent een identiteit. Wilt u meer licht in uw partytent? Denk dan aan partytent verlichting. Laagste Prijsgarantie, vanaf 295.

Ruim assortiment aluminium partytent. De professionele frame is waarschilnlijk het sterkste commerciële easy up partytent in Europa, perfect als u een sterk en waterdicht partytent nodig heeft dat op veel evenementen kan worden gebruikt en hergebruikt. Dit zorgt voor meer stabiliteit dan de stalen buizen.


Onze aluminium tenten zijn als luxe partytent geschikt voor zowel zakelijke evenementen als tuinfeesten, festivals, maar ook als kermis tent. De alu tenten zijn ook te gebruiken als opslagmogelijkheid. Easy up partytenten bij Koop-een- partytent.


Wij bieden deze easy up partytenten aan in verschillende kleuren. De tentframes zijn gemaakt van staal of aluminium en worden allemaal geleverd met waterdicht dak.

Nog niet helemaal zeker welke easy up tent het beste past bij jouw wensen? Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Partytenten koop je eenvoudig online bij bol.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Meer geluksmomentjes buiten! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zoek dan niet verder want met onze easy up tenten van aluminium krijgt u precies wat u zoekt. Daarom denken we met je mee als je op zoek bent naar een partytent en geven we je duidelijk en eerlijk advies, zowel telefonisch als via e-mail. Sterk en solide aluminium hexagonaal frame voor commerciële toepassingen.


Kwaliteit en uitzonderlijke duurzaamheid en kracht, praktische bruikbaarheid en waar voor zijn geld. Snel en eenvoudig op te zetten. Deze partytent heeft een Easy Up, opvouwbaar frame, waardoor opbouwen en afbreken snel en soepel gaat. Vind easy up partytent aluminium op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Met personen lukt dit zelfs binnen de minuut.

Door het lichte, maar toch stevige frame in geanodiseerd aluminium , is deze tent makkelijk te vervoeren. Zeker als u ook kiest voor een transportzak in PVC met wieltjes. Zwaarste kwaliteit opvouwbare tent van aluminium , voor gebruik tot windkracht 8! Wil jij een Easy Up partytent kopen waarvan jij jarenlang plezier zult hebben? Easy Up partytenten in verschillende klassen, van de goedkopere Economy tenten tot extra hoge, sterkere en met brandvertragend gecertificeerde professionals.


Alle individuele delen van de easy up partytent zijn individueel gestikt. De stiksels zijn waar nodig dichtgetaped aan de binnenzijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts