dinsdag 19 september 2017

Beugel douche

Bestel Online Of Bezoek De Showroom! Douchedeuren voor actieprijzen! De grootste collectie douches vind je hier! Een douche van hoge kwaliteit voor elk budget.


Er zijn praktische, kleine wandbeugels die vast aan de muur worden. Bekijk snel ons gehele assortiment online.

Met een wandbeugel voor uw douche of badkamer kunt u veilig douchen. U vindt altijd een douche beugel met muurbevestiging en de juiste afmeting. Dit zijn dan vaak wandbeugels met speciale eigenschappen die zeer goed van pas komen in de douche of juist bij het toilet. Als u niet meer zo vast ter been bent, kan het lastig zijn om naar het toilet te gaan.


Ook douchen of een bad nemen, is dan soms best gevaarlijk. Met een extra (veiligheids)greep of – beugel heeft u meer houvast en voelt u zich zekerder. GAMMA heeft een uitgebreid assortiment grepen en beugels voor op het toilet, aan de wand of bij het bad.


Vooral in de badkamer of op het toilet is dit belangrijk. Doordat het daar vaak nat en dus glad is, is de kans op uitglijden aanzienlijk groter.

Met een speciale beugel zorgt u ervoor dat u stevig kunt blijven staan of gemakkelijker weer omhoog kunt. Dagen bedenktijd gratis retourneren 250. De badkamer beugels en wandbeugels bieden extra veiligheid tegen vallen in de badkamer. Zeer geschikt om makkelijker zelfstandig te bewegen in de badkamer. De beugel wordt gemonteerd op de achterwand van het toilet.


Deze wand dient stevig genoeg te zijn om de beugel te kunnen dragen. Soms kan een hulppoot een uitkomst bieden als de wand niet stevig genoeg is. Bespreek dit echter met een aannemer. De toiletbeugels zijn over het algemeen te verdelen in vaste en opklapbare beugels.


Dat is prettig als u één hand nodig heeft om uzelf vast te houden of maar één hand kunt gebruiken. Zo is de douchestang ook een veilig steunpunt in de douche. Eigenschappen van de rechte wandbeugel Ergogrip. Kies uit 1producten vanaf € 195. Bent u opzoek naar een Vaste wandbeugel?


Alle A Merken voor outletprijzen. Dan bent u bij Shop4uaan het juiste adres. Wij verzenden Vaste beugels al binnen 1-werkdagen. Veilig bestellen en betalen.


Deze wandbeugels worden bevestigd door middel van zuignappen en de meeste hebben veiligheidsindicators.

Wanneer de beugel goed bevestigd is zal de indicator groen worden. De douche beugel met zuignappen moet op een gladde tegel geplaatst worden en er mag geen voeg door de zuignap heen lopen. De Linido wandbeugel heeft een speciaal ontwerp waarbij de beugel afloopt in een hoek van graden. De douchewandbeugel biedt u prima ondersteuning in de badkamer.


Dankzij de beugel voelt u zich veiliger bij het douche. De meest gebruikte variant is de kantelbare tv- beugel. De tv kan strak tegen de muur komen, maar kan ook licht gekanteld worden.


Wil je echte bewegingsvrijheid dan kies je voor de Kantelbare en draaibare tv- beugel. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts