vrijdag 8 september 2017

Antieke stenen kruiken

Verzending vanaf €in uur. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk alles met stenen kruiken ! Info over antieke kruiken. Resultaten van zoekmachines!

De sfeer door stenen kruiken , prachtig. Kopen en verkopen op 2dehands. Stenen kruiken , allerlei verschillende grote’s ! Antieke , originele halskruik.


U kunt de kruik af halen of contact met ons opnemen wat betreft bezorging. Griekse stenen kruik om aan een ezel of paard te hangen. Dialectwoordenboeken en woordenboeken van variëteiten van het Nederlands G. Vergelijkbare zoekopdrachten voor oude kruiken.

Geen twee potten of kruiken zijn hetzelfde, het gaat steeds om een uniek product. Dit artikel wordt niet verzonden. Ook kleurverschillen en kleine oneffenheden zijn hierbij normaal. Een woonwinkel met meubels en accessoires van Hoffz in landelijke stijl en brocante Wij voeren o. Hoffz Interieur, krijtverf Painting The Past. Oude Chinese kruiken , houten Indiase waterkruiken, robuuste stenen vijzels en andere landelijke potten om een sobere, rubuuste sfeer te creëren.


Landelijke stoere en sobere kruiken en potten van hout of steen, prachtig doorleefd. Ik heb de kruiken al op diverse plekken gehad. Maar op de industriële sitetable komen ze ook mooi uit, en ook op onze eettafel staan ze perfect.


Dus ik ben héél erg blij met mijn aankopen en geniet elke dag van deze antieke kruiken. Te koop diverse antieke kruiken en olijfpotten in diverse maten. Prijzen vanaf euro Graag telefonisch kontakt. Prachtige brocante antieke stenen gres potten en kruiken om je woning, tuin of terras mee te stylen. Het ontstaat door aan keramiek, tijdens het bakken, zout of soda toe te voegen.


Oude stenen kruikh 27doorsnede bovenkant 15. Voor eeuwen oude kruiken , steengoed of ander gebruikt aardewerk moet u ook eens een kijkje bij ons wagen, we hebben een leuke sortering op dat gebied. Servies, compleet of los evenals beeldjes en vazen in verschillende varianten.

Oude kruik afkomstig uit Duitsland. Een mooie kruik in een grijs met blauwe details glanzende kleur, die ontstaan is door zoutglazuur. Kruik is In zeer nette staat. Grijze stenen kruik met lederen band Majestic Vintage (merk Brynxz) Mooie potten van keramiek in diverse afmetingen. Dit zijn echte oude houten Nepalese kruiken , elk item is dus uniek en verschillend van afmeting en vorm.


Woonschuurke - aardewerk kruiken : t Woonschuurke – aardewerk kruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts