maandag 18 september 2017

Lirio bloq 3

Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Lirio laat zien hoe dynamisch design feilloos met hightech in je interieur gecombineerd kan worden. Het resultaat is een sfeervolle verlichting waar metaal domineert.

De Bloq past harmonieus met het plafond en geeft een directe verlichting aan de woonruimte of werkplek. Beschikbaar als single uitvoering of in clusters van en spots. Lirio by Philips Bloq - Spotlamp - lichts - Wit. De subtiele belijning en kwalitatief hoogwaardige.


Zo krijgt u een strakke, stijlvolle plafondlamp met alle voordelen van inbouwspots, zonder de nadelen. Kelkoo helpt u de beste aanbiedingen voor Binnenverlichting lirio bloq te vinden. Vind lirio bloq op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Creëer licht, controleer de schaduw Lirio verlichting staat garant voor een fijne sfeer in je woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor. Philips denkt graag met je mee om je verlichting persoonlijk te maken.


Philips Lirio verlichting is vaak draaibaar en in hoogte verstelbaar. In de meeste gevallen zijn de armaturen voorzien van halogeen verlichting. De slogan van Lirio luidt dan ook: ‘Create light, control shadow’. Lirio geeft op een creatieve manier gehoor aan deze slogan en verspreid haar moderne en unieke armaturen inmiddels wereldwijd. De lamp is gemaakt van metaal en leverbaar in de kleuren zwart en wit.


De spots zijn draaibaar en de benodigde lichtbronnen worden meegeleverd. Deze pin is ontdekt door Amy Ang. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Koop de Philips Spot Philips LIRIO Bloq zwart goedkoop online – De Bloq spot wordt geleverd incl Watt volt AR1of ARhalogeen lampen, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in een zwarte of witte kleur. Ontdek de Signify lirio by philips en waarom deze lirio by philips aan uw behoeften voldoen. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Verkrijgbaar in zwart of wit. Vergelijk, lees beoordelingen en bestel online. Gratis levering vanaf €100.

En mede door de speciaal ontwikkelde, aluminium gepolijste poot komt de robuuste maar ook verfijnde kant van bank Bloq tot zijn recht. Een losse bank is ideaal als u houdt van regelmatig veranderen. Bloq heeft een fantastisch zitcomfort.


Designtopics online design lampen en verlichting webshop. Met aanbiedingen van grote design verlichtingsmerken zoals Artemide, Flos en Alessi! Eenvoudig online de Philips Spot Philips LIRIO Bloq wit bestellen via Staandelampen. Lirio Bloq wit bestel je makkelijk en tegen scherpe prijs bij dmlights.


Met dit aparte assortiment wil Philips onweerstaanbaar design combineren met intrigerend. Van het design merk Lirio een stoer uitziende spot met als lichtbron de 50Watt 12Volt QR1halogeen lamp. Het was een uitdaging om met een simpel concept van een basisvorm toch weer een unieke bank te kunnen realiseren met een verrassende schoonheid. Strak aan de buitenzijde, bol en zeer comfortabel aan de binnenzijde.


Bloq is voor mij echt ‘one of a kind’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts