dinsdag 12 september 2017

Muizen lokdoos

HG muizenlokdoos prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Altijd de laagste prijzen online. Grootste aanbod tuinartikelen.


Zet het doosje op plaatsen in je huis waar muizen geregeld komen.

Een muizenlokdoos is een doosje van karton of plastic bestemd voor het neerzetten van muizenkorrels. Met deze muizen lokdoos ben je er binnen de kortste keren vanaf. Je stopt gif in het doosje waar kinderen en huisdieren er niet bij kunnen, dankzij het slimme ontwerp. Hierdoor is het veilig in gebruik en dood je heel eenvoudig alle muizen die van het gif eten. Gebruik Eerst opent u het doosje door de geperforeerde cirkels aan beide zijden van het doosje in te drukken zodat er een ronde opening ontstaat.


De gifkorrels zitten in een gesloten zakje. Gebruik een muizenlokdoos niet in de buurt van waterafvoersystemen waar het middel in contact zou kunnen komen met water.

Na het aanraken van de muizenlokdoos kan het verstandig zijn om preventief uw handen te wassen. Deze muizen lokdoos tunnel - handig te openen via het druk systeem - inloop routes. Deze afsluitbare muizen lokdoos tunnel is vervaardigd van een zware kwaliteit kunststof.


Haal de folie van de muizenlokdoos. Daarna is deze klaar voor gebruik. De muizenlokdoos hoeft niet geopend te worden en kan zo neergezet worden. Als er meer dan één lokaasdoos nodig is, dient de minimale afstand tussen lokaasdozen 2-meter te zijn.


Deze werkzame stof doodt de muis waarna het kadaver uitdroogt. Het middel moet enkele dagen in ruime mate aanwezig zijn, daarom regelmatig controleren en zonodig aanvullen. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Elk doosje bevat gram lokaas in een zakje.


Plaats de lokaasdoosjes buiten bereik van andere dieren (bijv. vogels, zoogdieren, huisdieren) en kinderen. Diverse soorten professionele lokdozen voor muizengif voor een effectieve muizenbestrijding in de veehouderij! Ongediertebestrijding vind je bij Praxis om o. Muizenvoerdoos - Heb je muizen in huis?

Praxis heeft alles om van ongedierte af te komen. Bestel muizenlokdozen online bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Eenvoudig en veilig muizen bestrijden met afsluitbare muizenlokdoos Als jij last hebt van muizen in huis, maar geen kat wilt aanschaffen, kun je met behulp van een muizenlokdoos met speciaal muizengif eenvoudig van de muizenplaag af komen. De werkzame stof difethalion is erg effectief en zal na enkele dagen de muizen laten sterven.


Protect Home muizen lokdoos stuks kopen? Ze hebben hoge weerstand tegen. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres.


Het Frap lokstation is geschikt voor het bestrijden van muizen in huis en kan alleen met behulp van een sleutel worden geopend en gesloten. Na enkele dagen zul je al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts