dinsdag 26 september 2017

Grandhall heatstrip 2400

Hoge kwaliteit heatstrips online. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk voor de laagste prijs.

Wij hebben een ruim aanbod Grandhall terrasverwarmers en alles wordt gratis bezorgd. Ze zijn ultraplat en ultrafunctioneel: Heat Strips van Grandhall. En daarom een subtiele manier om het terras het hele jaar door te verwarmen. De terrasverwarmer zonder roodlicht!


Lange golf infrarood techniek. Nu geprijsd vanaf € 4400. De heatstrip is bedoeld voor indoor heating en is dus goed van toepassing in woonkamers, serres en garages.

Hiermee verwarmt u binnen een mum van tijd uw gehele terras, zodat u er ook in het najaar optimaal gebruik van kunt maken. Grandhall heeft een uitstekende lijn van hoogwaardige gas barbecues, inbouw barbecues, een stoere kolen barbecue, de compacte elektrische E-grill en verschillende handige accessoires. Door jarenlange expertise hebben de barbecues van Grandhall de beste prestaties en een uniek design. Neem een kijkje tussen onze barbecues en accessoires! Dat betekent dat u alle jaargetijden kunt genieten van een verwarmd terras en uw tuin echt bij de huiskamer hoort.


Heatstrip terrasverwarmers voor binnen en buiten. U monteert deze inbouwframe in de muur of in het plafond en dan kunt vervolgens de heatstrip in de inbouwframe monteren. Kortom, een mooie, elegante oplossing om uw heatstrip mooi weg te werken.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. De opgegeven verwarmde vierkante meters zijn dan ook alleen van toepassing bij een volledig gesloten ruimte. Neem dan contact met ons op voor advies.


Alle merken, scherp geprijsd! Wil je de warmte van een heater, maar dan zonder het felle, rode licht? Het volledig witte verwarmingselement behoudt zijn kleur waardoor de heater geen ongewenst licht uitstraalt.


De HEATSTRIP Design is zeer zuinig in verbruik en geeft een geweldige warmte af. De heater kan dankzij zijn IP55-certificering prima buiten hangen.

Daarentegen kan op plaatsen waar de wind meer vrij spel heeft de HEATSTRIP Max beter ingezet worden. Hiervoor moet je zelf een schakelaar voorzien, want in de doos zit enkel de heatstrip en een (te korte) stroomkabel. Je kunt dus geen temperatuur regelen, en er zit ook geen beveiliging op die het toestel automatisch uitschakelt als je het zou vergeten, ook Grandhall zelf heeft geen aparte temperatuurregelaars voor deze toestellen.


Grandhall has an excellent line of high quality gas barbecues, built-in barbecues, a sturdy coal barbecue, the compact electric E-grill and various useful accessories. Thanks to years of expertise, Grandhall barbecues have the best performance and unique design. Take a look between our barbecues and accessories!


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Verkrijgbaar bij roost-buitenkoken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts