maandag 25 september 2017

Sportteam ede

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Bekijk onze vacatures en neem contact op. Je kunt ons altijd bellen voor vragen, of stuur eens een brief om te kijken of het klikt. Telefoonnummer, reviews en meer!


We gaan samen aan de slag, jij wilt afvallen maar tegelijkertijd goed en verantwoord eten maar vooral niet jojo-en, Ik ga je hiermee helpen. Samen met jou en de instructeur bespreken wij je doelen. Aan de hand van jouw doel stellen wij een abonnement en een pakket samen, deze is geheel naar eigen keuze.


Maar je staat er niet alleen voor! Samen stippelen we een persoonlijk traject voor je uit. En we volgen jouw voortgang op de voet. Ben je er klaar voor om afscheid te nemen van je overgewicht? Vechtsportartikelen nodig?


Wij nodigen je uit om een gratis proefles na keuze te volgen. Proef de sfeer in ons gezellige sportcentrum of op. Voor sportscholen en trainers verzorgen wij E-learning en scholingsdagen.


Via 123opzeggen kun je heel eenvoudig ieder abonnement opzeggen. Premium Health Club (Hoorn) Pim Kooij. Fitness (programma op maat!), diverse groepslessen. Je begint met een SLIMdiet assortimentbox. De box is gevuld met alle maaltijden van SLIMdiet.


Genoeg om het programma zes dagen vrijblijvend te proberen, de smaken te proeven én af te vallen. Want na een week merk je echt al het verschil. Sportschool Venendaal Hans.


De winnaar van het jeugd kickboksen is Mounir Ohand geworden. De 11-jarige kwam, zag en overwon. Ohand behaalde de felbegeerde eerste plaats en keerde met een mooie beker weer huiswaarts.


U kunt op iedere dag na schooltijd kinderfeestjes boeken, tijden in overleg. CrossFit Ede - Vallei behoort tot de eerste CrossFit boxen in Nederland. Dit zijn niet zomaar CrossFit coaches. Skivereniging Gelderse Vallei. Wintersporttraining, Skifit en Nordic Walking.


Op donderdag maart vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. Deze avond is het ook mogelijk om je pasje voor het nieuwe seizoen op te halen. Bij ParkinsonBoxing is de tegenstander de ziekte van Parkinson.


Boksen tegen Parkinson is Non contact sport. Het bijzondere van onze sportkleding is dat wij een mooi ontwerp maken in kleur en stof, zodat u uw identiteit net even extra kunt accentueren, nog los van uw logo. Dit keer niet op het speelvel maar in Café Premie, waar na de eerste en tweede helft op het vel de derde helft wordt afgetrapt.


Deelnemers bewijzen hun populariteit door zoveel mogelijk vrienden op hun derde helft te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts