dinsdag 12 september 2017

Giftigste slang ter wereld

De tien giftigste slangen ter wereld Elk jaar worden minstens 400. Het aantal dodelijke slachtoffers schat men rond de 20. In dit artikel rangschikken we de tien dodelijkste slangen van de Aarde met een korte beschrijving van elke slang.


Als je door deze slang wordt gebeten, dan is de kans erg groot dat het gif jou zal doden (ook als het maar een minimale hoeveelheid is). Het dier kan bij wijze van spreken 1mensen in slechts tot minuten doden. De slang leeft in de semi-droge gebieden van Australië.

Oordeel zelf na het lezen van deze top gevaarlijkste slangen ter wereld. Het idee dat je ergens in zee zwemt en je opeens gebeten wordt door een slang , zal niemand aanstaan. Maar gelukkig is de Belcher Zeeslang niet het agressieve type dat meteen bijt. Deze slang moet echt in de verdrukking komen voor hij bijt.


De gevaarlijkste gifslangen ter wereld De meeste van de gevaarlijkste slangen ter wereld schuilen in de Australische bush, maar ook in Zuidoost-Azië en Afrika kun je de angstaanjagende reptielen tegenkomen. Giftigste Slangen Ter Wereld Heb jij je al eens afgevraagd wat de giftigste slang ter wereld is? Technisch gezien zijn slangen niet giftig, alleen het gif dat geproduceerd wordt uit een klier dat via een transportkanaal voor het gif naar een tand leidt om het gif te injecteren is wat gifslangen zo dodelijk maakt.


Gelukkig is deze slang schuw en wordt deze bijna nooit waargenomen. Na een beet heb je maximaal minuten om antistof in te nemen.

Ook wel de banenenspin, staat in het guinness book of world records vermeld als de giftigste spin ter wereld en is verantwoordelijk voor de meeste menselijke doden. De vijfde giftigste slang ter wereld is afkomstig uit Afrika. De Zwarte Mamba is gekend om een dodelijke slang te zijn met dodelijke precisie.


Als ze aanvallen kunnen ze tot keer na elkaar toeslaan. Oorspronkelijk komt de meest giftige spin ter wereld alleen in Midden-Amerika voor, dus zonder deze reisjes tussen de bananen zou hij niet ver komen. Dit is het meest geconcentreerde spinnengif ter wereld.


Ook de slang proberen te doden kan verkeerd uitpakken en leiden tot meer beten van de slang. Blijf dus rustig en probeer om hulp te roepen of de slang zo snel mogelijk te determineren om het juiste antigif toegediend te krijgen. Het was de slang die Eva tot zonde verleidde in het paradijs en ook in andere mythologieën speelt de slang vaak een dubieuze rol.


Toch zijn het fascinerende dieren en behoren ze tot de meest giftige dieren op aarde. In Nederland vinden we de adder als enige gifslang, maar die behoort lang niet tot de giftigste slangen ter wereld. Met een beet geeft deze slang genoeg gif af om 1mensen te kunnen doden.


Het gif is minimaal 200x zo sterk als die van een gewone cobra. In dit artikel lees je allerlei weetjes over slangen, welke is de langste of grootste slang ter wereld , welke is de kleinste slang ter wereld en wat is de meest giftigste slang ter wereld. Slagen zijn een groep van reptielen, met een langgerekt lichaam, zonder poten. Naar schattig leven spinnen al meer dan 3miljoen jaar op onze wereld , dus al veel langer dan de mens er leeft.


De meeste van deze spinnen zijn niet gevaarlijk, maar enkelen zijn hierop een uitzondering en zijn zeer giftig. In deze lijst leest u de tien giftigste spinnensoorten ter wereld.

Dit is de gevaarlijkste slan g over de hele wereld. De Black Mamba kan gevonden worden in de meeste Sub-Saharische landen van Afrika. Ze kan reizen met een snelheid tot wel km per uur. Maar zolang de spinnetjes je niks doen kan het eigenlijk niet zoveel kwaad: tenzij je te maken krijgt met de giftigste spin ter wereld. De meest giftige spin ter wereld , die ook wel bekend staat als “De Bananenspin”.


Hij reist namelijk graag met fruit mee. De Inlandse Taipan is de giftigste slang ter wereld. Als je wordt gebeten door deze slang ben je meestal binnen een paar minuten dood.


Giftigste slang ter wereld Deze onderwerpen zijn niet bedoeld om mensen te inspireren gifslangen te gaan houden. Zij dienen alleen als informatiebron voor mensen die hier verantwoord mee om kunnen gaan. Maar wat is het giftigste dier ter wereld en hoe bepaal je dat?


Er zijn vergiffen die je zeer snel kunnen doden, anderen doden je minder snel maar hebben erg nare effecten op je lichaam. Wij leggen je de giftigste dieren voor, kies jij maar welk vergif het ergst is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts