woensdag 13 september 2017

Gietijzeren wielen

Bij Banden-Pneus-Online duurt De Uitverkoop het Hele Jaar! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste.


Gietijzeren wielen nu leverbaar in een vast of zwenkend uitvoering, verkrijgbaar in vier afwerkingen.

Ruim aanbod gietijzeren wielen of laat de wielen geheel op maat maken. Met de sterke wielen van gietijzer vervoert u met gemak zware lasten. Bestel gietijzeren wielen snel en eenvoudig online bij de wielen specialist.


Welk wiel van gietijzer u ook zoekt, wij hebben het! Ga direct naar de webwinkel! Losse gietijzeren wielen , met een zuiver afgedraaid loopvlak. De naaf is voorzien van een glijlager of originele kogellagers.


De wielen zijn slijtvast, kunnen zwaar belast worden en hebben een lage rolweerstand.

Met aan binnenzijde een vierkant c. Zwenk- en bokwielen met zware uit plaatstaal geperste vorken, in glansverzinkte uitvoering. Alle zwenkwielen hebben geharde kogelbanen in de dubbele kogelkrans, waardoor het zwenken zeer soepel gaat. Gemonteerd met gietijzeren wielen , met een zuiver afgedraaid loopvlak.


Industriële gietijzeren tafel. Deze producten, ook bekend onder de naam Q-Plus geeft U een brede keus aan wiel gerelateerde producten,waaran de hoogste eisen mogen worden gesteld. Zwaarlast transport wielen in het overzicht zijn duurzaam en geven u jarenlang gemak. Ons vertrouwen is hoog en daarom geen dagen maar dagen bedenktijd en niet goed?


Meer informatie De grootste bepaling in uw keuze is het type wiel , de diameter, het draagvermogen en het loopvlak. Deze wielen zijn speciaal voor oneffen ondergronden en zijn bovendien geluidreducerend. Ideaal voor hoge belasting en aandrijftoepassingen. Bij industrieel intensief gebruik adviseren wij Vulkollan wielen (het beste polyurethaan op de markt).


Wielen met een zacht elastisch loopvlak. Elastische rubberen wielen. Onze wielen worden veelvuldig gebruikt in productieruimtes, de voedselverwerkingsindustrie en industrie.


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen?

Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Levering was keurig op tijd en netjes. In het gebruik van de wielen is mij het volgende opgevallen. Beschrijving klopt omtrent het geluid en het ziet er goed uit. Na weken behoorlijk gebruik heb ik er wel vertrouwen in dat deze wielen het vol gaan houden.


Er zijn oude gietijzeren wielen leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts