maandag 25 september 2017

Eettafel van steigerhout

Unieke eettafels van ijzer, staal of metaal in combinatie met steigerhout. Combinatie: metaal, ijzer en hout. Voor een uniek design en karakter! Eiken tafels met metalen poten.


Origineel met hoge kwaliteit!

Een robuuste tafel voor in de tuin? Scherp geprijs bestel nu online. De mooiste eet-tuin- of bartafels. Tafels zijn onmisbaar in úw Huis. Shop uw Eettafel Goedkoop bij Profijt!


Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Betaalbare steigerhouten eettafels! Haal vandaag nog die nieuwe Eettafel in huis.

Steigerhouten tafels zijn bij ons van goede kwaliteit en staan sterk. Vandaar dat u zich de komende jaren zeker niet druk hoeft te maken over uw steigerhouten eettafel. Wij maken steigerhouten eettafels binnen een kort tijdbestek en een goede kwaliteit. Ook maken wij de steigerhouten tafels naar de maten die u bij ons doorgeeft. Nu kunt u gebruik maken van alle verschillende mogelijkheden van het buitenkoken.


De basis is de zwart gepoedercoate stalen ombouw op wielen waarvan met rem, ingelegd met steigerhouten delen die geïmpregneerd zijn voor jarenlang plezier. Wij maken op basis van gebruikt steigerhout eettafels die passen bij zowel een moderne als in een meer traditionele inrichting. Een steigerhouten tafel is ideaal voor gebruik in de eetkamer of -keuken, maar de tafels van steigerhout zijn ook populair bij bedrijven. De pootdikte van steigerhouten eettafel Boekelo is standaard 15cm dik, wanneer u dikkere of ook smallere poten wenst kunt u dit opgeven bij uw bestelling. U kunt ook kiezen voor onze impregneer, hierdoor behoudt het meubel zijn natuurlijke uitstraling.


Door deze impregneer is uw meubel water en vet afstotend. Deze ‘eye-catcher’ van een eettafel is gemaakt van steigerhout en de A-poten van de tafel zijn gemaakt van ruige en robuuste funderingsbalken. Het blad is gemaakt van steigerplanken en de combinatie van deze houtsoorten passen erg goed bij elkaar. Wij maken alle steigerhouten eettafels tafels van steigerhout op maat. Wilt u uw eigen eettafel ontwerpen?


Wij maken uw steigerhouten eettafels tafel van steigerhout naar uw wensen en persoonlijke specificaties.

Al onze steigerhouten eettafels tafels worden grondig geschuur zijn splinter vrij en afgewerkt met een kwaliteit coating. Onze steigerhouten eettafels worden met passie gemaakt en dat is te zien aan het geslaagde eindresultaat van iedere unieke tafel. Zo werken onze meubelmakers dag in, dag uit, aan het maken van een breed scala aan industriële meubels: van robuuste tuinmeubelen tot op maat gemaakte tv-meubelen, van barmeubelen tot prachtige steigerhouten. Ronde steigerhouten tafel Emma 309. Alle tafels worden gemaakt van oud of nieuw steigerhout.


De mogelijkheden voor jouw steigerhouten tafel zijn ontelbaar. We hebben steigerhouten tafels in bijna alle vormen en maten. Industriële tafels met stalen poten of mooie robuuste houten eettafels op maat. Makkelijk en snel via Vergelijk.


Find steigerhouten tafel vandaag! De poten zijn stevig en geheel gesloten. Daardoor krijgt de tafel een robuuste uitstraling. Dit model is uitstekend te combineren met zowel moderne strakke inrichting als een klassieke inrichting. De hier getoonde eettafel van steigerhout is 1. De afmetingen zijn aan uw behoefte aan te passen.


Daar wij geen voorraad hebben kan alles aan uw wens worden aangepast. De eettafel van steigerhout kan ook in een geschaafde uitvoering worden geleverd. Een mooie steigerhouten eettafel is een must voor iedereen Eettafels van steigerhout zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. De eettafels op de foto’s zijn allemaal door mij voor mijn klanten gemaakt.


Bekijk wat er allemaal mogelijk is. Boodschappenlijst voor de steigerhouten eettafel. Doos met 1schroeven, zelfborend van 5x50mm. Dit zijn de onderdelen op bouwtekening voor de eettafel van steigerhout. Tips om tafels van steigerhout te maken.


Het verdient aanbeveling om het steigerhout eerst te behandelen met een laagje beits of whitewash, vóórdat je de tafel gaat monteren. Op die manier voorkom je dat er later blank hout in het zicht komt wanneer het steigerhout gaat werken. Het steigerhout oogt robuust, kan goed tegen een stootje en kan in elke gewenste tint een wash krijgen. Elke plank is uniek en dat maakt een meubel van steigerhout dan ook zo bijzonder, er is namelijk geen tweede van. Eettafel van steigerhout Usselo, Een degelijke steigerhouten eettafel voor een vriendelijke prijs!


Kijk snel in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts