woensdag 4 oktober 2017

Tulpenbol kopen

Bloembollen voor groothandelsprijzen! Keuze uit ruim 1soorten! Tulpenbollen van alle merken op beslist. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14.


U kunt tegenwoordig uw tulpenbollen online bestellen!

Al vanaf de 16e eeuw is de tulp een zeer geliefde bloembol. De bloeiperiode loopt vervolgens van april tot en met juni. De werkwijze bij tulpenbollen planten is als volgt: graaf individuele gaten of een geultje van zo’n tot centimeter diep. Bloeiende bollen, zoals narcis, hyacint, muscari en natuurlijk de tulp, geven je tuin bijna het hele jaar door kleur.


En wat is er leuker dan je zelf geplante. U kunt uw tulpenbollen bestellen in de webwinkel van Fluwel. Komend voorjaar geniet u dan van deze prachtige bloem, die zoveel magische betekenissen heeft.


Wij kweken alle tulpenbollen zelf en staan garant voor kwaliteit.

Je ontvangt van ons een grote maat bol zodat je mooie volle bloemen kunt verwachten. Wij hebben verschillende soorten tulpenbollen te koop zoals enkele en dubbele tulpen, een- of meerkleurige en ook gefranjerde. Voordat wij een nieuwe tulp aanbieden worden de tulpen eerst door ons uitgetest in onze proefvelden. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw bollen opeens niet uitkomen.


Bij iedere tulpenbol zijn speciale specificaties vermeld. Hierop kunt u zien welke bolmaat het is. Hoe groot de tulpen worden. Hoe én wanneer u de tulpen moet planten en op welke standplaats. Wanneer tulpenbollen kopen ? De trots van Nederland op bloembollen gebied is toch wel de Tulp.


Door de diverse keuzen in tulpenbollen kunt u ook de mooiste combinaties maken, denk hierbij aan de verschillende hoogtes die tulpen kunnen bereiken, dit geeft een mooi diepte in uw tuin. Als u goed kijkt ziet u dat een tulpenbol een bolle en een wat plattere kant heeft. Aan de zijde van de platte kant vormt de tulp haar buitenste en grootste blad. Snel en gemakkelijk online kopen , vanaf 3gratis bezorgd.


De tulpenbol kan worden geplant tussen september en eind december. Bekijk ons huidige aanbod in de webshop en bestel volle bakken of losse stuks naar wens. Wij leveren de bestelde bollen bij u aan huis in de juiste planttijd.

Kom naar een van de winkels van Praxis. Deskundige medewerkers geven je altijd een goed over de beste bloembollen en zaden voor jouw tuin en de beste bollenplanter. Bedek de tulpenbollen met een laag grond en druk dit goed aan.


Geef de tulpenbollen water. Vul de pot of bak met een laag kleikorrels. Strooi een flinke laag potgrond over de kleikorrels. Let wel voor de eerste nachtvorst!


Voeg eventueel eetlepel beendermeel toe per tulpenbol. Mix pakketten snel en gemakkelijk online bestellen. Vanaf € 3gratis thuisbezorgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts