donderdag 5 oktober 2017

Weber bovenrooster 57 cm

Weber bovenrooster 57 cm

Specialistisch advies nodig? Kies uit 2producten vanaf € 50. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Dit ronde rooster is speciaal gemaakt voor de houtskoolbarbecues met een diameter van 57cm. Hij maakt het bijvullen van briketten erg eenvoudig, omdat je een gedeelte door scharnieren omhoog kan tillen. Het rooster is verchroomd waardoor je hem snel en eenvoudig schoonmaakt. Doordat een deel omhoog kan dankzij de scharnieren kan je eenvoudig briketten bijvullen. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.


Controleer je e-mail adres. Verzendkosten vanaf € 10- gratis! U zult merken dat het barbecueën eenvoudiger en vooral smakelijker wordt!


Het verchroomde staal geeft je een betrouwbare kwaliteit. In het rooster zelf zit een scharnierend gedeelte waardoor de briketten aangevuld kunnen worden zonder het rooster van de barbecue af te halen. Aan vergelijking toevoegen. Door de zijkanten omhoog te brengen kunnen eenvoudig briketten worden bijgevuld bij indirect barbecuen.


Het is vervaardigd van drievoudig vernikkeld staal. Weber bovenrooster voor cm. Dit is het bovenrooster van de barbecue, het rooster waar uw etenswaren op grilt. Coolblue: alles voor een glimlach.


Weber bovenrooster 57 cm

Jij als barbecuefanaat bakt en braad erop los. Je grilt zo hard dat je huidige grillrooster zwart ziet van ellende. Let op: het rooster zelf heeft een diameter van 55. Briketten kunnen eenvoudig bijgevuld worden.


Bovenrooster voor de barbecue. Deze Bar-B-Kettle heeft een diameter van cm. Zo heb je lekker veel ruimte, zelfs voor grote stukken vlees of vis! Daarnaast heeft de Compact Kettle een drievoudig vernikkeld grillrooster, luchtgat en een asverzamelaar van roestvrij aluminium.


Weber bovenrooster 57 cm

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De beste barbecues bestel je online bij Barbecueshop. Extra informatie Beschrijving. Aluminium lekbakjes XL voor houtskoolbarbecues vanaf cm. De mooiste barbecue accessoires van de beste merken.


Gebruik het als een extra rooster voor je houtskoolbarbecue of als vervangend rooster. De barbecueoplossing voor iedereen die zo compleet mogelijk wil zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts