donderdag 14 december 2017

Aalsmeer zwembad

Vergelijk Verhuurbedrijven en bespaar op het huren van een Zwembad! Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt!


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.

Meer geluksmomentjes buiten! Maar liefst dagen in de week kunt u banenzwemmen in ons banenbad en dagen per week geven wij zwemlessen volgens de EasySwim-methode. Bij ons bent u Welkom in beweging. En dan zijn er nog de zwembaden die meer dan de moeite waard zijn. Buitenzwembad De Waterlelie.


Er zijn buiten twee zwembaden : een groot en diep speelbad met grote familieglijbaan en duikplank. Er zijn twee zwembaden : een groot en diep speelbad met grote familieglijbaan en duikplank van één meter hoog. De Westeinderplassen vormen een van de grootste en mooiste binnenwateren van Nederland.

U kunt op vele plekken aan de Poel recreëren en zwemmen, zoals bij het strand van het Surfeiland. Vorig seizoen hebben we het zwembad draaiende kunnen houden door ondersteuning van veel vrijwilligers. Aalsmeer is een waterrijke gemeente.


Het is mooi om te zien hoe mensen opstaan en dit belangeloos doen. We willen willen het goed blijven doen, zodat Zwembad de Waterlelie tot in lengte van dagen een prachtig zwembad blijft. Dit unieke zwembad (een van de oudste van Nederland) wordt ieder jaar grondig geïnspecteerd en voldoet aan alle eisen waar een zwembad aan moet voldoen. Het bad heeft een officiële NRZ-Zwem-ABC-licentie.


Ik vind het zwembad prima, maar de douchen doen het. Geen zwemlessen in chloorwater dus, maar in oppervlaktewater van A-kwaliteit. Telefonisch blijft het loket uiteraard op de vaste tijden bereikbaar.


Hier ben je de hele dag zoet, of je nu peuter, puber of ouder bent. Ideaal voor een actieve dag uit: voor de jongsten én ouderen is er van alles te doen. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


De kiosk is open tijdens openingstijden. Openingstijden zijn indien het weer het toelaat. Houd onze facebookpagina in de gaten voor actuele openingstijden.

Direct aan het water gelegen, op korte afstand van de Westeinderplassen. De hutten zijn per boot te bereiken en dat maakt het des te specialer. Bestuur en organisatie Hier leest u wie vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad en het college van B en W. Ook vindt u hier wat politiek actueel is, vacatures.


De Meerkamp in Amstelveen heeft voor elke doelgroep iets te bieden. Naast recreatief zwemmen in het golfslagba wedstrijdba instructieba doelgroepenbad en de buitenbaden, kunt u deelnemen aan diverse aquasporten. Op maandagochtend zijn alle baden beschikbaar voor senioren.


Kunt u niet vinden wat u zoekt? U hoeft niet aanwezig te blijven tijdens de lessen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts