donderdag 7 december 2017

Onderhoud teak tafel

Teaken Tafels voor de Laagste prijs. Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 6Salontafels.


Bekijk ons unieke assortiment tafels.

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Onderhoud teakhouten tafel. Kringen en vlekken kun je heel erg makkelijk zonder schuurmachine uit een teakhouten tafel schuren, indien deze niet is voorzien van een beschermlaag.


De tafel is het middelpunt van deze gezelligheid. En daar lenen teak tafels zich uitermate goed voor.

Als u inderdaad de tafel zo intensief gaat gebruiken dan kunt u deze het beste goed beschermen. Wij adviseren u dan ook uw nieuwe onbehandelde teak tafel te behandelen met Natural woodsealer. Teak tafel behandelen met groene zeep. Omdat teak een ontzettend stevige en vettige houtsoort is, zijn vlekken op deze manier eenvoudig te verwijderen. Als u opzoek bent naar een houten tafel kan een teakhouten tafel dé oplossing zijn.


Teak heeft vele voordelen, het is zeer sterk, duurzaam, eenvoudig in het onderhoud en geeft een warme uitstraling aan uw keuken of woonkamer. Zowel in een landelijk interieur als een zeer moderne omgeving komt een teakhouten tafel zeer goed tot zijn recht. Als u geen beschermlaag op uw tafel doet, heeft u kans dat er vetvlekken op kunnen komen. Deze zijn echter eenvoudig met een stukje schuurpapier weer te verwijderen. U kunt uw tafel gewoon met een vochtige doek afnemen.


Teakhout is zeer eenvoudig in het onderhoud. Een sopje met groene zeep is het beste voor uw teak meubelen. Door teakhouten tuinmeubelen goed te onderhouden, heb je langer plezier van de meubelen. In de meeste gevallen is het twee keer per jaar reinigen van teakhout voldoende.


Teak is een hardhoutsoort die uitermate geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Doordat teak langzaam groeit, heeft het een fijne houtstructuur. U kunt deze producten vinden in onze winkel in Balkbrug. Ellermann verkoopt adviseert Golden Care onderhoudsproducten aan.


Net als alle andere tuinmeubelen is het belangrijk de teak tuinmeubelen goed te onderhouden. Daarmee verleng je immers vaak de levensduur van de meubelen. Voor ons gematigde zeeklimaat is teakhout voor buiten een ideale houtsoort.


De teak tuinmeubelen die Teak. En als u wilt kunt u dat zo laten. Behandel je teak tuintafel regelmatig met groene zeep, deze is ook vettig en voorkomt dat vet afkomstig van vlees en etenswaren in het hout doordringen.


Ben je niet zeker van de kwaliteit van je teak tuinmeubelen dan is het inwrijven met teak olie een goede zaak. Laat deze goed intrekken in het teak hout, schuur wederom de tafel heel licht en behandel de tafel ten slotte nog een keer met de olie. Er zal de tweede keer veel minder olie in het teak hout trekken. De veelgebruikte teak tafel en het onderhoud. Zorg er tijdens het onderhoud van je teak tuinmeubelen voor dat je meubels weer stevig staan en voorkom ongelukken.


Ook vind je bij ons product informatie van verschillende olie's. Tafel in de olie zetten - Lees hier hoe de vakman het doet. Teak onderhoud voor de optimale bescherming van uw teakhouten salontafel of eettafel besteld u gemakkelijk online bij Oostersemeubelen. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Op zoek naar een massieve teakhouten tafel ? Wij hebben 5tafels op voorraa in diverse uitvoeringen en vrijwel alle afmetingen. Tafels op poot 70x70cm – 80x80cm voor horeca- en restaurants, 350x120cm voor die mooie grote eetkamer of vergaderruimte en uiteraard ook keukentafels van 160x90cm of 200x100cm. Met een teak tafel kan je alle kanten op.


Of het nu de woonkamer is, de keuken, de werkkamer, de badkamer of de slaapkamer. De mooie warme uitstraling van dit hout komt overal in huis mooi tot zijn recht. Twijfel je of een teak tafel wat voor jou is? Dan kunnen vetvlekken veel minder goed intrekken. Laat voorwerpen niet lang op je tafel of stoel staan.


Een tuinfeest, een barbecue,. Het gebruik en onderhoud van een tafel is ook erg belangrijk voordat u overgaat tot het kopen van teak tafel. Denk hier dan vantevoren ook goed over na!


Ze kunnen met een olie of lak behandeld worden, of er gewoon helemaal niks aan doen en blank laten. Op deze manier hoef je de tafel en de stoelen in ieder geval niet op te bergen in de garage of de schuur. Wel is het aan te raden om gebruik te maken van een teak tuinmeubelen reiniger.


Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Er kunnen dan wel kringen en vlekken op komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts