dinsdag 26 december 2017

Muurhaspel tuinslang

Mooie producten op grote prijzen. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Voorkom knopen en knikken in uw tuinslang. Met een muurhaspel rolt u deze eenvoudig op en bespaart u opslagruimte.


Wanneer u een muurhaspel in de nabijheid van een waterkraan ophangt, kunt u de tuinslang gewoon uitrollen voor direct gebruik in uw tuin.

De muurhaspels van Haxo bieden plaats aan tuinslangen tot een lengte van wel m2. Een tuinslang netjes opbergen is voor iedere tuinier een vervelend klusje. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen zoals een wandslanghouder die je helpen bij het opruimen van je tuinslang. Hieronder vind je een groot aanbod van wandslanghouders en slangenwagens die geschikt zijn voor vrijwel ieder type tuinslang. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Een muurhaspel is een slimme en ruimtebesparende manier om je tuinslang op te bergen. Je bevestigt de slanghaspel aan de muur zodat je een vaste plek hebt om de slang op te bergen. Ze zijn er in verschillende formaten dus kies een wandslanghouder die geschikt is voor de lengte van jouw tuinslang.


Maar slaak jij ook nu al een zucht bij de gedachte aan knikken in je tuinslang of het terug oprollen van de slang?

Tover die zucht dan om tot een zucht van verlichting dankzij deze muurhaspel met roll-up tuinslang ! Trek de slang tot de gewenste lengte uit de muurhaspel en geef zoveel water als je wil. Tuinhaspel om aan de muur te vestigen De Hozelock Auto is een praktische muurhaspel inclusief tuinslang. Doordat de haspel 1graden draaibaar is, heb je een optimale bewegingsvrijheid in de tuin en kun je overal gemakkelijk bij.


De voordelen van de muurhaspel met tuinslang : De wandslangenbox wenkt tot 180° voor een groot bereik, zonder knik in de slang. Je bepaalt zelf hoe ver je de slang uittrekt en op welke lengte je stopt. Zo ligt de slang nooit in de weg. Met de regelbare sproeilans spuit je steeds met de juiste kracht, van fijne nevel tot sterke straal. Dit is een handige, zelfoprollende muurhaspel met een aansluitslang van 2m.


Bovendien wordt de haspel geleverd inclusief tuinspuit en aansluitstukken. De tuinslang is 25m lang en heeft een diameter van 13mm. Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Tuinslangen voor 22u bestel morgen in huis.


Specialistisch advies nodig? Het voordeel van een muurhaspel is dat uw tuinslang altijd op dezelfde plek opgeborgen wordt en dat u vanuit een centraal punt de planten in uw tuin kunt besproeien of uw auto kunt wassen. Voor een voor of achtertuin kan een Hozelock muurhaspel een praktische oplossingen betekenen.


U kunt de Hozelock muurhaspel meter eenvoudig aan de muur vastzetten.

De bijgeleverde tuinslang heeft een lengte die u voluit kunt benutten, want de benodigd toevoerslang van meter is bij uw aankoop inbegrepen. De meest gangbare tuinslanghouders zijn de slangwagen, haspel en wandbox. Voor grote tuinen is de slangwagen een goede keuze. Hiermee kun je makkelijk je tuinslang verplaatsen.


Heb je niet zoveel meters slang nodig, dan kun je voor een slanghaspel gaan. Deze kun je makkelijk oprollen en meenemen. De wandbox is een handige ruimtebesparende optie. Heb jij een tussenoplossing nodig, dan is ook die zo geregel bijvoorbeeld dankzij de Gardena Classic wandslanghouder 50.


Deze set laat je namelijk niet enkel toe om je tuinslang veilig op te bergen aan een wan je kunt hem even snel weer afhalen en als slangenwagen gebruiken. Epoxy gelakte en draaibare muurhaspel. Muurhaspel tuinslang model P tot 50m slang 19mm.


En dan komt een kwalitatieve tuinslang uiteraard heel goed van pas. Wil je een nieuwe tuinslang kopen? Ook als je een slangenwagen, wandslangenbox of slanghaspel zoekt, kun je hier modellen vergelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts