maandag 18 december 2017

Kleine tuin groot laten lijken

Van tuinhout tot sierbestrating! Bekijk nu onze uitgebreide collectie Groot. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Dit zorgt voor meer ruimte in de tuin. Perfect dus om een kleine tuin groter te laten lijken ! Veel mensen kiezen ervoor om hun erf af te scheiden met een schutting.


Dit kan in een kleine tuin prima, maar als je je kleine tuin groot wil laten lijken is niet elk type schutting even geschikt. Met een goede planning, een mooi ontwerp en een aantal trucjes die je tuin groter doen lijken , maak je in korte tijd je eigen groene eldorado. Waar je alleen, met je vrienden of gezin vele uren in kunt doorbrengen. De schutting is een belangrijk element van de kleine tuin.


Het kan de tuin kraken of maken. Om met een schutting de tuin groter te laten lijken is het belangrijk om voor een schutting te kiezen met horizontale planken. Tips voor de kleine tuin : We zetten vijf praktische tips op een rij waarmee je elke kleine tuin gegarandeerd groter kan laten lijken.


Kleine tuin groot laten lijken

Grote langwerpige terrastegels of terrasplanken maken je tuin langer of breder, afhankelijk hoe je ze legt. Wanneer je creatief omgaat met de ruimte die je hebt, kan ook jij je kleine tuin groot laten lijken. Wij geven handige tips, waarmee je rust, ruimte en sfeer creëert en optimaal de ruimte benut. Met bestrating je tuin groter laten lijken : voorbeelden voor een kleine tuin (Tips!) Het hebben van een tuin is voor veel huizenbezitters een droom.


Helaas is niet ieder huis gezegend met een grote tuin , waardoor het nog wel eens kan gebeuren dat je net op dit punt concessies moet doen en je met een kleinere tuin eindigt dan je had gehoopt. Want het inrichten van je tuin is niet altijd even makkelijk. Er zijn veel factoren waarmee je rekening moet houden. Denk hierbij aan het aantal zonuren in je tuin , waar het meest schaduw is en waar de tuin voor moet dienen.


Op deze pagina geven we je een aantal tips voor het groter laten lijken van je kleine tuin. Wie niet sterk is, moet slim zijn. Want er zijn talloze trucs om een smalle tuin optisch breder te maken of een brede tuin dieper te laten lijken.


Het geheim zit in de uitgekiende zichtlijnen. Dit zijn onze tips voor drie kleine tuinen. Maar gelukkig hebben we tips om je kleine tuin groter te laten lijken. Kies voor zo min mogelijk gras Je zou misschien denken dat gras ervoor zorgt dat de tuin ruimer en dus groter lijkt, maar niets is minder waar. Je kunt zelfs beter kiezen voor een leuk zitplekje dan dat je de tuin maar leeg laat.


Heb jij een kleine tuin en zoek je naar ideeën om deze groter te laten lijken. Of om de tuin gewoon handig in te richten? Hieronder lees je praktische tips voor een kleine tuin. Soms zijn maar een paar aanpassingen nodig om je tuin te transformeren tot een sfeervol geheel.


Geschikt voor ieder type tuin en ieder budget. Eerst passen, achteraf betalen! Laat je inspireren door onze Groot collectie. Velen dromen van een huis met een mega slaapkamer met kingsize be hoge ramen en een grote inloopkast, maar helaas is niet iedereen gezegend met een kast van een huis.


Gelukkig zijn er tips om je kleine , maar fijne slaapkamer in een paar stappen wat groter te laten lijken. Als jij ook een kleine tuin hebt, dan is er genoeg kleine tuin inspiratie op te doen om een kleine tuin groot te laten lijken. Hierbij daarom enkele kleine tuin inspiratie tips om je tuin groter te laten lijken. Met een kleine tuin met hoogteverschil kun je een kleine tuin groter laten lijken. Maar een kleine badkamer kan ook heel ruim aanvoelen.


Wil je je kleine tuin groter laten lijken , doe dan je voordeel met de volgende tips. Zet eens een groot object – een grote pot met een grootbladige plant erin bijvoorbeeld – op de voorgrond en je zult zien dat alles wat erachter staat ineens veel verder weg lijkt te staan. Het is de droom van veel mensen: een grote tuin. Helaas is dit niet voor iedereen weggeleg waardoor je het soms moet doen met een kleine tuin. We geven je graag wat bruikbare tips zodat je straks het gevoel hebt dat ook jij over een grote tuin beschikt!


Je tuin groter laten lijken met slimme tuintegels. Een tuin groter laten lijken kan op de meest eenvoudige manier door gebruik te maken van tuintegels die je slim kiest. Tuintegels zijn er natuurlijk in alle soorten en maten, van relatief klein tot erg groot.


Je maakt je tuin optisch groter door te kiezen voor lichtgekleurde tegels in een groot. En die kunnen we ook groter laten lijken met een beetje optisch bedrog. Dit kun je allemaal doen om je kleine tuin een stuk groter te laten lijken. Het creëren van de illusie van een grote tuin begint al bij de aanleg ervan. Neem onderstaande tips mee in het tuinontwerp om ervoor te zorgen dat je kleine tuin een stuk ruimer oogt.


Je kleine tuin groot laten lijken doe je door de bloemen met donkere tinten vooraan in de tuin te planten en de kleur geleidelijk aan lichter te laten worden naarmate je dieper de tuin in gaat. Hierdoor lijken alle bloemen mooi in elkaar over te lopen en ontstaat er een ruimtelijk effect. Een kleine ruimte wil je groter laten lijken.


Dit doe je onder meer door meubilair van de grond te halen. Kies dus voor meubels die op poten staan, zo lijken ze te zweven in de ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts