woensdag 6 december 2017

Wat te doen aan vliegen in huis

Vergelijk alle vluchten van ruim 5airlines en boek binnen min. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Boek nu, betaal later, gratis annuleren.


Budget tot luxe, hotels en huizen.

Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis ! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van vliegen. Wat te doen tegen vliegen in huis. Niets is zo irritant als vliegen in huis. Steeds gaan ze weer ergens anders zitten. Wij hebben al een aantal dagen last van wat dikkere donkere vliegen in huis.


Ze zitten alleen bij de ramen en zijn niet snel. Als je ze naar buiten hebt gejaagd zijn ze weg.

De volgende dag zitten er weer een stuk of 50. Rolluiken zijn dicht, alle ramen zijn dicht en ze komen alleen overdag. Wie kan mij helpen hier wat aan te doen ? Zelf vliegen tegengaan lukt alleen als er maar enkele tientallen vliegen in huis aanwezig zijn. Vliegen in huis : wat te doen ? Bij echte overlast gaat het vaak om honderden, zo niet duizenden, vliegen.


Deze kun je wel te lijf gaan met vliegenmeppers, sprays, lijmvallen of vliegenlampen, maar het zijn er simpelweg te veel om te weg te halen. Niet heel aardig, maar ach. Mix wat honing of ahornsiroop met maïsmeel en doe dit in een bakje. Met dit middel lok je de vliegen , zo één, twee, drie: in de val.


De geur van azijn zal de vliegen wegjagen. Kook wat moutazijn en zet dit in een potje of een kom en plaats het in huis. Wie het groter aan wil pakken kan ook de ramen.


Maar wat kun je nu doen om vliegen in je huis te voorkomen? Zorg ervoor dat je geen vliegen aantrekt door bijvoorbeeld lege limonadeflessen en confituurpotten steeds goed uit te spoelen. Maak je huis regelmatig schoon en leef hygiënisch.


Want daar houden vliegen niet van! Gebruik een natuurlijke ‘vijand’ Je kunt vliegen ook buiten de deur houden, door geuren te verspreiden die ze niet lekker vinden.

Vooral in de zomer is de kans groot dat je vliegen moet bestrijden om zo een vliegenplaag te voorkomen. Want warm weer is ideaal voor vliegen en daarom zijn er in die periode ook vaak veel vliegen in huis te vinden. Middeltjes tegen vliegen in huis Door het warme weer vinden we steeds meer vliegen in huis. Soms kan het een ware plaag zijn.


Er bestaan manieren om deze vliegen te verjagen, al zijn ze niet allemaal even effectief. Als je huis er niet proper bij ligt kan je veel last hebben van vliegen. Om vliegen op afstand te houden maak je een afkooksel van knoflook: kook verse en sappige knoflook in water om de oplosbare onderdelen los te weken, zeef de bouillon en zet het resultaat in een kom aan je raam. Goedkope producten, 1 Effect. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd.


Er zijn echter dingen die je kunt ondernemen om minder vliegen in je huis te hebben. Raak vliegen in je huis kwijt door vallen te zetten, insecticiden te gebruiken, natuurlijke afweermiddelen zoals etherische olie en kruiden te proberen en plekken waar vliegen graag eten en broeden goed schoon te houden. Preventieve maatregelen zijn altijd het beste.


Het beste is om vliegen te verjagen door het zo onaantrekkelijk mogelijk voor ze te maken. Een echte vliegenplaag aanpakken is alleen maar eenvoudig als er niet veel vliegen in huis voorkomen. Je kunt sprays of lijmvallen kopen of je gebruikt de ouderwetse vliegenmepper. U wilt immers een vliegenplaag voorkomen.


Warm weer is namelijk ideaal voor vliegen en daarom zijn er in zomerse periodes ook vaak veel vliegen of vliegjes in huis te vinden. Het zijn hele irritante beestjes, ze vliegen eigenlijk overal ron behalve - tot nu toe- op de bovenverdieping, wat ik wel vreemd vind. Zijn hele brutale beestjes, ik heb er al een keer of twee, drie, een in mijn neus voelen vliegen (en ik ben toch echt wel schoon) en als je niet uitkijkt vliegen ze zelfs met een hap eten mee je mond in!


Na alles geprobeerd te hebben, heb ik nu dé oplossing! Vul een wespenvanger(tje) met wat bakkersgist aangelengd met water. Ow wat houden die vliegjes ervan! Om zeker te weten dat ze allemaal dood zijn zet ik het even een dagje in de vriezer voordat ik het leeggooi.


Hebt u last van kleine zwarte vliegjes die in groepen voor het raam zitten? Of treft u in huis of kantoor veel vliegjes aan op de muren en meubilair? Mogelijk hebt u last van klustervliegen!


Waar komen deze vliegen vandaag en hoe krijgt u ze weer weg? Lees meer over deze vliegen en hun bestrijding in onderstaand artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts