vrijdag 15 december 2017

Afrastering paardenwei

Het complete assortiment voor een betrouwbare afrastering. Bestel alles voor afrasteren veilig online op Agradi. Afrastering van alle merken op beslist.


Ben je op zoek naar goede afrastering of omheining van duurzame kwaliteit? Bij Agradi heb je een compleet overzicht met veel verschillende soorten afrastering.

Ook vindt je op deze pagina informatie over hoe elektrische afrastering werkt en een schematisch overzicht, waarbij elke productgroep aan bod komt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Montage door geheel Nederland van zowel omheiningen als paardenboxen verzorgen wij zelf.


We beschikken over de juiste vakmensen en montage is altijd onder garantie. KWALITEITSVOLLE OMHEININGEN KOPEN BIJ RUTJESPAARDENBOXEN. NL Bij Rutjes Paardenboxen en Omheiningen vind u een groot assortiment hekwerk en afrasteringen.


Elektrische afrastering Het principe van elektrische afrastering is eenvoudig.

Als een aansluiting op het lichtnet niet mogelijk is, kan er gebruik worden gemaakt van een batterijapparaat. Een goede afrastering voor de paardenwei moet veilig en duurzaam zijn. Een paardenomheining van HBA Totaal is leverbaar in vele varianten en geschikt voor paddock, rijbak en longeerring.


Voor een veilige permanente afrastering voor schapen en geiten adviseert Gallagher een 5-draadsafrastering met om de10m een batting van meter lengte en elke meter een vaste paal. Bij een verplaatsbare afrastering voor schapen en geiten geldt: de afrastering moet de kudde kunnen volgen. Lees deze leuke blog over meidoorn als natuurlijke afrastering rond je paardenwei op NatuurlijkPaarden. Wanneer u een omheining voor een paardenwei gaat aanleggen, heeft u een schrikdraadapparaat nodig om de afrastering van stroom te voorzien.


Bij alle schrikdraadapparaten uit ons assortiment staat aangegeven voor welke dieren deze gebruikt kan worden. Voor het vrijhouden van uw tuin, akker of weiland van konijnen gelden weer geheel andere normen. Gallagher biedt naast het konijnennet ook een semi-permanent afrasteringssysteem. Voor een veilige semi-permanente afrastering voor konijnen volstaat een 4-draads afrastering met een paalafstand van meter. De paaltjes van de afrastering moeten stevig zijn en ver genoeg in de grond geslagen worden, zodat het paard de afrastering niet kan vernielen en door de afrastering heen kan gaan.


Controleer de afrastering ook regelmatig en vervang kapotte onderdelen tijdig. Ook moet men er voor zorgen dat het paard zich niet aan de afrastering kan verwonden. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het grote voordeel van een sloot als afrastering aan één of meerdere kanten van het weiland is natuurlijk dat deze er vaak al ligt en men niet nog voor speciale andere afrastering hoeft te zorgen.


De meidoornhaag werd in de kleinschalige cultuurlandschappen van vroeger gebruikt als veekering: een natuurlijke omheining om dieren in hun weide te houden. Wanneer de meidoornhaag enkele jaren flink doorgegroeid is (een plant kan wel tot 45cm per jaar groeien) en de stammetjes dik genoeg zijn, kan de haag ‘gelegd. Houten omheining voor (paarden)weide, longeercirkel, paddock, rijbak en op alle andere plaatsen waar U kiest voor een landelijke uitstraling. De afgelopen jaren is duidelijk dat de elektrische afrastering in de veehouderij veruit de voorkeur heeft. Gebruik van het gevaarlijke prikkeldraad zou de huid of erger nog, de uier, kunnen beschadigen.


Voor een veilige vaste melkvee- afrastering is een 2-draadssysteem voldoende met een paalafstand van tot meter. Prijsvoordeel door directe inkoop van gerenommeerde Europese fabrikanten. Het past schitterend in het landschap. Op maat hebben we palen en planken geleverd voor afrastering van enkele paardenweiden. Ook moet de afrastering betrouwbaar zijn en een uitstraling hebben die passend is bij de omgeving.


Er zijn verschillende manieren om een paardenwei af te zetten, waaronder elektrische afrastering met paardenlint of permanentkabel en houten omheiningen van palen met houten liggers. Soorten weide afrastering Hendriks Omheining voorziet in weide afrastering met allure gemaakt van onder andere hout, gaas en draad. Deze kunnen in uw buitenruimte geplaatst worden op allerlei hoogtes en diktes.


Daarom gebruiken we omheiningen die de mooiste kanten van uw terrein benadrukken en tegelijkertijd terrein gebruikers en dieren veilig faciliteren in de dagelijkse gang van zaken. Niet elk type weide afrastering is overigens zomaar geschikt voor alle dieren. Hendriks Omheining levert afrastering , poorten, hekwerken en andere soorten omheining voor de paardensport, grootvee- en kleinveehouders. Rutjes paardenboxen en Omheiningen heeft een groot assortiment veilige weide afrasteringen voor groot,- en kleinvee.


Wij hebben verschillende typen omheiningen en afrasteringen of het nu gaat om paarden of om ander klein vee wij houden uw dieren veilig binnen uw omheining. Een opschroef omheining is de juiste keuze voor een fraaie afrastering met een gunstige prijsniveau. Voor kippen, schapen of geiten bieden wij een houten omheining of palen aan in combinatie met gaas. Hierbij worden de liggers op de palen geschroefd.


De kwaliteit in combinatie met de afwerking maakt de opschroef omheiningen zeer geschikt voor paddocks, rijbakken en weideafrastering. De korte stroomstoot van schrikdraad is krachtig genoeg om dieren af te schrikken maar veilig voor mens en dier. Na de eerste schok vormt de afrastering een psychologische barrière. En omdat dieren de omheining mijden, is er bijna geen fysieke belasting en gaat deze dus ook veel langer mee. Een elektrische afrastering is een kringloopsysteem.


Vee en runderen lint afrastering. Voor een tijdelijke afrastering voor vee en runderen is een schriklint systeem mogelijk met een dikte van tot 15mm. Dit dunne lint is handig bij bijvoorbeeld verplaatsbare strookbegrazing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts