vrijdag 15 december 2017

Zwembad druten

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Alle soorten zwembaden online.


Bij zwembad De Gelenberg staat fit zijn en gezond blijven centraal.

Wij bieden daarvoor een breed pakket van lessen en andere diensten aan. Of u nu nul of tachtig bent, beginner of gevorderde, watervrij of vol watervrees. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee. Gezond worden en blijven in zwembad Druten ? Wilt u op een verantwoorde wijze in het water aan uw conditie werken? Fit worden en fit blijven?

Dan bent u bij ons zwembad in Druten in goede handen. AIRCO DRUTEN heeft jarenlange ervaring in de koeltechniek en kan U hierdoor oplossingen aandragen voor iedere situatie. Wij adviseren, selecteren en installeren een installatie die aan uw specifieke eisen en wensen voldoet. Bij FITCENTRUM DRUTEN staat persoonlijke aandacht en begeleiding op de eerste plaats. Het team van Zwemschool Olga bestaat uit zwemjuffen en een inval juf.


Wij vinden het belangrijk dat uw kind zoveel mogelijk les krijgt van dezelfde juf. Praat mee op social media! Wij beschikken over een verwarmd professioneel bassin van meter en een verwarmd instructiebad van meter. U kunt bij ons terecht voor recreatief zwemmen, zwemlessen en allerlei verschillende watersporten en –activiteiten, zoals aquajogging, aquarobic en reuma zwemmen. DRUTEN - Druten krijgt een nieuwe sporthal en een nieuw zwembad aan de Gelenberg.


Gelderland - Geniet met vrienden of familie van een heerlijk. De meest volledige site met ruim 66. Zwembaden Druten en omgeving. Wij verzorgen al jaar zwemlessen.


Kenmerkend is het knusse zwembad met kleine lesgroepjes en veel individuele aandacht. Dit alles vergt een investering van zo’n miljoen euro.

Wij, het bestuur, maar ook de eigenaar van het ba de gemeente West Maas en Waal zijn daar erg trots op. Het is het, overduidelijke, bewijs dat het zwembad in Dreumel bestaansrecht heeft. Dat de bezoekers allang niet meer uit Dreumel of directe omgeving komen heeft te maken met het feit er bijna geen openluchtbaden meer zijn. En ineens is er een besluit genomen: er komt een nieuw zwembad in Druten.


Dit hing sinds een paar weken in de lucht maar de gemeenteraad heeft het voorstel van de burgermeester en wethouders nu echt goedgekeurd. In het voorstel is uitgegaan van een banen wedstrijdbad met een instructiebad maar de optie voor een banen bad is bespreekbaar. Volgens de gemeente is er meer tijd nodig voor de herstelwerkzaamheden na de vondst van legionella in de leidingen van het zwembad. Daarnaast wordt de kantine momenteel verbouw zo meldt de gemeente vrijdagochtend.


DRUTEN – De bezoekers van zwembad De Gelenberg in Druten kunnen al enige tijd niet meer douchen. Achter het bordje “technische storing” blijkt echter iets anders schuil te gaan. Burgemeester Corry van Rhee zei dinsdag dat in De Gelenberg de legionella bacterie is geconstateerd. Bij Fitcentrum Druten staat persoonlijke aandacht en begeleiding op de eerste plaats.


Wij maken van jouw doel onze uitdaging! Op bovenstaande datum sluit het zwembad om 16. Reserveer jouw FloatFit-les!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts