vrijdag 8 december 2017

Onderhoud kunstgrasvelden

Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Deze publicatie is opgesteld in samenwerking met de BSNC en Grontmij. Onderhoud van kunstgras is maatwerk en er moet altijd rekening worden gehouden met de specifieke onderhoudseisen van de leverancier.


Voor aanvullende vragen over onderhoud van kunstgrasvelden kunt u terecht bij het districtskantoor van KNVB. Wij staan garant voor het onderhoud van de door CSC Sport aangelegde kunstgrasvelden.

Deze onderhoudsfilosofie die is gebaseerd op prestatie-indicatoren passen we ook. Door onze ervaring kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van het aantal millimeters slijtage van een kunstgrasveld per jaar. Silica Nova voor onderhoud kunstgras. Wij voeren onderhoud uit aan alle soorten kunstgrasvelden.


Zeker onze kunstgrassen met polyethyleenvezel (PE) kunnen goed tegen vorst. Het onderhoud in de winter is een ander verhaal, h et product kunstgras is in beginsel vorstbestendig. Oudere vezeltypen als polypropyleen (PP), die we niet in het gamma hebben, zijn bij vorst kwetsbaarder.


Dit onderhoud bestaat uit dagelijks, periodiek en specialistisch onderhoud.

Ook bij kunstgrasvelden geldt: “voorkomen is beter dan genezen”. Door het opstellen en uiteraard ook naleven van de gebruikersregels is het mogelijk om te besparen op de onderhoudskosten. Onderhouden van natuur gras kost veel tijd en vaak gel denk aan bijzaaien, bemesten, verticuteren en sproeien. Onderhoud kunstgrasvelden Ook een kunstgrasveld vraagt om goed onderhoud. Door regelmatig op de juiste wijze het onderhoud te verrichten, behoudt een kunstgrasveld zijn sporttechnische eigenschappen en wordt de levensduur van een goed aangelegd veld gewaarborgd.


Van Zuijlen BV is naast natuurgrasvelden ook zeer actief op het gebied van. Om kunstgras in een goede conditie te houden is onderhoud noodzakelijk. Het juiste reguliere en specialistisch onderhoud is positief van invloed op de levensduur en de speleigenschappen van het veld. Onderhoud is essentieel om het kunstgrasveld in optimale conditie te houden. Zoekt u kunstgras accessoires zoals haken, instrooizan onderdoeken of tape?


Naast kunstgras hebben wij een breed assortiment aan betaalbare accessoires. Als medewerker onderhoud wordt het jouw taak om het onderhoud aan de kunstgrassportvelden van onze opdrachtgevers uit te voeren. Met een vakbekwaam team voeren wij alle vormen van onderhoud aan kunstgrasvelden uit. Het onderhoud bestaat uit wekelijks terugkerende werkzaamheden op de kunstgrasvelden , zoals het borstelen en schoonblazen, tot het jaarlijks reinigen van de kunstgrassportvelden.


Wij zijn gespecialiseerd in kunstgras tennisvelden, hockeyvelden, voetbalvelden en korfbalvelden. De cursus onderhoud kunstgrasvelden is gericht op personen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en het beheer van kunstgrassportvelden. Tijdens de cursus krijgt de deelnemer Inzicht en kennis op het gebied van onderhoud , normen en het gebruik van kunstgrassportvelden.

Doelgroep cursus onderhoud kunstgrasvelden. Bij de aanleg van een kunstgrasveld wordt doorgaans een natuurgrasveld opgeofferd dat binnen het reguliere onderhoud nog wel dertig jaar had kunnen functioneren. Afgezien van deze kapitaalvernietiging is het de vraag: hoe verhouden de vervangingsinvesteringen van een kunstgrasveld zich tot die van natuurgras? De haartjes van het kunstgras komen hierdoor terug mooi rechtop staan, het vuil is losgeborstel wordt opgezogen en opgevangen in een zak.


Ondanks dat u een kunstmatig gazon hebt laten aanleggen, dient u ook aan kunstgras onderhoud te doen. Kunstgras onderhoud – wat zijn uw taken? Af en toe zult u toch het veld moeten betreden en enig onderhoud moeten plegen. CSC Sport is de Nederlandse marktleider op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van kunstgras en natuurgras sportvelden voor voetbal, hockey, rugby en korfbal en atletiekbanen. Onze opdrachtgevers waarderen onze inspanningen met een 8. Weinig onderhoud met een Gazongras kunstgrasveld.


Maar u ontkomt er niet aan. Deze kunstgrassoort is zo natuurgetrouw gemaakt, dat het verschil met echt gras nauwelijks waarneembaar is. Het grote verschil is dat u voor altijd verlost bent van grasmaaien, sproeien, onkruidbestrijden en zaaien!


Speciaal voor tuinen en speelgazons is er Van Zijl Gazongras. Voldoet jullie kunstgrasveld eigenlijk al aan de eisen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts