dinsdag 19 december 2017

Bbk postkasten

Zoek naar postkasten op de nieuwe KensaQ. Voordelige Hotels in Bangkok. De blikvanger van Arnhem is studentenwoontoren Helix. Postkasten en video-belpanelen van BBK ede.


Betaling van BBKSHOP-bestellingen is uitsluitend mogelijk via iDeal.

De kasten zijn geschikt om tegen, of in een wan of geheel vrijstaand op een frame te monteren. BBK postkasten voor wandmontage, vervaardigd van 1. In vochtige omstandigheden, of geheel overdekt buiten, kunnen de postkasten voor wandmontage geheel uit 1. Geen artikelen in winkelwagen. Alternatieve aanbieding op basis van BBK Pakketkastenlijn.


In uw situatie betekent dit dat we de postkasten aanbieden met een speciale dieptemaat van 4mm. Alle overige afmetingen zijn conform de bijgevoegde tekeningen.

Prijs: Voor een geringe meerprijs wordt uw nieuwe postkast met een diepte van 4mm uitgevoerd. Als enige producent in Nederland maakt BBK de postkasten voor portiekafsluiting geheel op maat. Het doel van het Bbk is duurzaam bodembeheer.


Aluminium anti-vuurwerkstrip voor toepassing in briefplaten van het type EMA2en EMA3(zie foto 3). De strip wordt van buiten in de briefinworp geklikt en is alleen vanuit de achterliggende postkast te verwijderen. Wanneer ze buiten (overdekt) worden opgestel dan worden ze uit aluminium vervaardigd.


De BBK DSC2briefklep is vlak en vrijwel naadloos in het kastfront geïntegreerd. Verfijnde techniek waarborgt optimaal gebruiksgemak. De uitstraling is tijdloos en elegant. Het design won een erkenning Goed Industrieel Ontwerp. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites gebruikt kunnen worden om de gebruikerservaring te verbeteren.


BBK kleppen en briefplaten met… € 10. Al jaar specialist in postkasten , bellentableaus, graveerwerken en bewegwijzering. Maak eenvoudig een afspraak!


Oostwoud is de toonaangevende leverancier van postkasten en belpanelen, de ideale toegang tot uw pand.

De medewerkers van Oostwoud helpen u graag een functioneel belpaneel, die perfect past bij de entree! Delbox postkasten en belpanelen. BBK BV produceert al meer dan jaar postkasten en belpanelen ! Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons. Door de enthousiaste ontvangst van de postkasten , mede door het strakke uiterlijk, kennen we reeds vele opdrachtgevers bij aannemers, beleggers, woningcorporaties en architectenbureaus.


Wij opereren vanuit Maastricht, maar leveren geregeld in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. BBK Ede ontwerpt en produceert postkasten , belpanelen en aanverwante producten voor grotere wooncomplexen zoals appartementsgebouwen. Het online portal is al ruim tien jaar succesvol in de verspreiding van specificaties voor de bouw.


Samen voor maximaal resultaat Advies nodig? Oostwoud heeft verschillende accessoires en onderdelen die perfect passen bij de entree. De entree verfraaien van een appartement of ander gebouw?


Dit kan onder andere door plaatsing van onze postkasten ! Kleurrijk, modern of juist in een eenvoudige kleur. Een postkast zorgt voor het gewenste overzicht op elke werkplek. Omdat de kast bestaat uit verschillende vakken kunt u de post eenvoudig per categorie of werknemer organiseren.


De postkasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor deze vrijstaand maar ook op een bureau geplaatst kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts