donderdag 14 december 2017

Siliconen slang transparant

Siliconen slang transparant

De siliconen slangen en speciale verbindingsstukken zijn extreem duurzaam. Vind siliconen slangen als je nu zoekt. Groot assortiment Siliconen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Transparante siliconen slang kopen. Hierdoor is de slang rekbaar en alleen geschikt voor drukloze toepassingen. De transparante siliconen slang is enorm zacht en soepel. Een voordeel is wel dat de voortgang van het medium goed te volgen is doordat de slang transparant is. Deze siliconen slang wordt geleverd als los product, dus zónder mondstuk en slang aansluiting!


Dit product is dan ook perfect geschikt als je je slang helemaal zelf wilt samenstellen uit losse onderdelen! Siliconen slangen worden steeds populairder onder shisha rokers. De slang is transparant , soepel en rekbaar.


Siliconen slang transparant

Hier vind u ons aanbod van transparante silicone slangen. Deze kunnen worden toegepast voor drukloze applicaties. De eigenschap van de doorzichtige silicone slangen is dat deze zeer flexibel zijn en een lange levensduur hebben. Deze heldere silicone slangen hebben tevens het voordeel dat u de vloeistof kunt zien als deze nog in de slang.


Wij kunnen deze zeer hoogwaardige transparante siliconen slang leveren in diverse maten variërend tussen de 2mm tot en met 12mm inwendig. Arestho kan deze slang direct uit voorraad leveren, U kunt deze per meter bestellen of per rol, rol lengte voor alle maten is meter. Doordat de binnen- en buitenkant glad afgewerkt is, is het mogelijk het product goed te reinigen.


Siliconen slang transparant

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Slang , siliconen diameter 10mm binnen, mm buiten. De lichte slangen laten zich schoon en gemakkelijk verwerken.


Mooie Europese kwaliteit voor Laboratorium, Aquarium en Farmaceutische industrie. Standaard kleur transparant Standaard hardheid ± 5° Shore A Rek bij breuk standaard 3 Vochtbestendig Uitstekend weersbestendig Ook levensmiddelen geschikte kwaliteiten leverbaar, volgens FDA 177. Het reservoir van de klysmaset is via een PVC slang verbonden met de canule en worden standaard geleverd bij de liter darmspoelingssets. Wil je de slang verlengen, bestel dan ook de canuleset erbij. Flexibele transparante silicone slang , lange levensduur en weersbestendig.


Denk aan een siliconen bocht, siliconen koppelstuk, siliconen verbinder, siliconen verloopslang, siliconen vacuumslang, siliconen balg, siliconen t-stuk, siliconen meter slang en nog veel meer. Als aanvulling op dit siliconen assortiment leveren wij ook diverse aluminium koppelstukken, aluminium buizen, aluminium bochten en slangklemmen uit voorraad. Kaya siliconen slang - Soepele airflow en gemakkelijk schoon te maken! De silicone slangen worden veelvuldig gebruikt om bijvoorbeeld oude rubberen slangen te vervangen, of om een nieuw koel- en luchtsysteem aan te sluiten.


Het grote voordeel van een silicone slang ten opzichte van de rubberen slang is dat de silicone slang beter bestendig zijn tegen vloeistoffen, ozon invloeden, temperaturen en drukverschillen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen zijn onder voorbehoud van. Siliconenrubber transparante slangen van massief materiaal worden onder andere gebruikt voor transport van vloeistoffen en gassen.


Silicone rubber slangen wordt veel gebruikt in de verwarmingsindustrie, deur- en dekselafdichting, in de ketelbouw, chemische industrie en ovenbouw. SILICONEN SLANG VQM Voedselbestendige soepele slang. Reuk- en smaakloos, zeer grote rekbaarheid en steriliseerbaar. Bestand tegen weersinvloeden, UV en ozon. Zuiver siliconen , niet giftig.


Wand standaardkleur transparant , onversterkte siliconen , hardheid 60° Shore A. Norm FDA, BGA en EN normen. Deze slang heeft een buitendiameter van 4mm en een binnendiameter van 4mm. Tnx voor de uitleg, als siliconen slang cheaper zou zijn dan was het een goede optie. Leuk te horen dat siliconen slangen dus niet pure onzin zijn. Heeft iemand een goed adres waar je transparante siliconen slang kunt bestellen van lengtes onder de meter?


Siliconen slang transparant

De binnendiameter moet mm zijn en de wanddikte minimaal 2mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts