vrijdag 8 december 2017

Stroomdraad tegen katten

Nergens goedkoper, snel geleverd. Kies de juiste geleider voor uw afrastering. Ruim aanbod van hoge kwaliteit geleiders.


Gallagher wordt gedreven door veilighei Gebruiksgemak en technische perfectie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Schrikdraad voor katten kan op twee manieren gebruikt worden. U kunt de kattenomheining gebruiken om katten uit uw tuin te weren, maar u kunt ook een afrastering plaatsen om uw kat juist in uw tuin te houden. Katten leren namelijk op deze diervriendelijke manier de grenzen van hun eigen territorium kennen.


Ze weten na een tijdje precies hoever ze kunnen gaan. Een katten omheining in de tuin is trouwens niet alleen om uw eigen katten binnen de grenzen van uw erf te houden. Het is ook een ideale manier om andere katten uit de tuin te houden.


Elephant Complete schrikdraad set (M8) voor honden en katten. Een complete schrikdraad set om kleine (huis)dieren binnen of juist buiten te houden, bijvoorbeeld honden of katten. Lichtnet apparaat met joule.


Geschikt voor tuinen en erven met een omtrek tot km. Dé manier om katten te weren uit uw tuin is het plaatsen van schrikdraad. Kattenschrikdraad is veilig en effectief en eenvoudig zelf te installeren. Laat u overtuigen door de voordelen van schrikdraad tegen.


Neem contact op of kijk op onze website voor meer foto’s en producten. In uw browser worden cookies geblokkeerd. Hierdoor werken mogelijk enkele functies niet. Sta cookies toe, om een foutvrije werking van de website te waarborgen. Voor een schrikdraad afrastering rondom uw huis of tuin om huisdieren zoals katten en honden binnen of juist buiten uw tuin of terras te houden hebben we complete Gallagher huisdier schrikdraad afrastering sets.


Heeft u overlast van honden en katten ? De isolatoren op de palen zorgen ervoor dat de afrastering geen sluiting maakt naar de aarde. Gebruik goede isolatoren, zeker bij lange rasters! Als een dier de afrastering aanraakt, gaan de stroomimpulsen van het raster via het lichaam naar aarde. Paard raakt de stroomdraad en krijgt een schok omdat hij met zijn voeten op de grond staat en zo het circuit sluit.


Het zijn dan ook die buren die geen katten bak in huis hebben en die hun kat naar buiten sturen om te poepen. Dan hoor je nog wel eens een lachje als ik met het poepschepje loop. Ik ben er klaar mee dus daarom deze oplossing. Gallagher heeft namelijk speciale afrastering om katten te verjagen van uw terrein. Er zijn systemen om met afrastering katten uit uw tuin te houden: Een systeem voor in de tuin met palen en draa en een systeem voor op de schutting of muur.


Lees hieronder alles over deze schrikdraadsets en hoe ze te installeren. Product is makkelijk te installeren en er hoeven geen extra artikelen worden aangeschaft, maar weerhoud de kater niet om over de muur te klimmen. Twee draden is te weinig om een kater tegen te houden omdat deze tussen de draden door klimpt.


Door twee extra draden te spannen is dit probleem opgelost. Daarnaast zijn er netten en omheiningen voor het gebruik in de tuin. Deze dienen als huisdier – of hondenomheining of worden voor de marterafweer gebruikt.


Ook tegen andere ongenode gasten als, vossen, wilde zwijnen en katten en honden van anderen is dit heel effectief. Stroomdraad is geen optie, mijn vrouw wil dit niet. Een grote PVC buis van 1mm vast op de schutting, daar ben ik bang voor dat de nagels van de katten zo scherp zijn dat ze daar gewoon overheen klimmen. Onze drie katten en alle katten van de buren hebben een hekel aan citroen luchtjes cacaudoppen en koffiedik.


En als ik met knoflook kook dan komen ze massaal in de keuken bedelen. Als je katten heb vind ik dat je er zelf voor moet zorgen dat hij niet in andermans tuin loopt. Door de kat van de buren zijn wij verplicht ons konijn in zijn hok op te sluiten. De ander is al vermoord door een kat. Ook probeert hij de parkieten te pakken.


Dus door katten van andere kunnen wij niet meer veilig huisdieren houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts