donderdag 14 december 2017

Tafelblad buiten maken

Koop nu tafelbladen voor uw huis. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Boek uw Hotel in Marken online. Deze mooie eettafel kan je makkelijk zelf maken.


Tafelblad buiten maken

Door de afgeschuinde poten is Cuco, ondanks zijn eenvou een elegante tafel. Ook geschikt als buitentafel. Je kunt meerdere tafels eenvoudig aan elkaar koppelen, waardoor je een extra lange eettafel kunt maken. Door de slimme constructie is de tafel super stevig en stabiel.


Het is heel goed te doen om zelf een tafelblad te maken van balken. Het kan echter ook op een nettere manier. Uw wens wordt onze passie!


Tafelblad op maat laten maken ? Bestel nu uw tafel op eigen smaak! De goedkoopste losse melamine tafelbladen ook voor buiten hebben wij mooie tafelbladen. Hoe je een tafelblad kunt maken , lees je natuurlijk in dit artikel geschreven door ondergetekende Fred Schouten. In mijn bouwtekeningenpakket vindt je de bouwtekening die jou gaat helpen om een tafelblad te maken.


Klaar om je eigen tafelblad te maken ? Ga dan snel verder met het lezen van dit artikel! Een mal voor het tafelblad maken. Let er goed op dat de mal die je gaat maken de juiste afmetingen heeft. De afmetingen van de binnenkant van je mal zijn de afmetingen van het tafelblad , dus dat kan wat centimeters schelen wanneer je daar niet op rekent. De mal ga je maken van wit gelamineerd spaanplaat.


Tafelblad buiten maken

Niet alle materialen zijn geschikt voor zowel binnen- als buiten. Zo beperken we het assortiment houten tuintafel bladen tot teak, guariuba, eiken en bilinga. Terwijl het scala houtsoorten voor binnen veel uitgebreider is.


Ook composiet tafelbladen zijn niet geschikt voor buiten. Kies dan voor een Dekton of écht natuurstenen tafelblad. Als u liever een tafelblad van natuurlijk materiaal wilt, kiest u voor een onbehandeld teakhouten blad.


Prachtig en sfeervol in al zijn eenvoud. Voor een moderne look op uw terras gaat u voor Inox. Ook Inox terras tafelbladen zijn zowel zeer hygiënisch als onderhoudsarm. Deze wielen zijn ook verkrijgbaar bij KARWEI. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een tafelblad te maken.


Bijvoorbeeld van MDF, spaan of betonplex platen. Ruim assortiment online bestellen! Reserveer online, laagste prijzen. Zelf een houten tafel maken De tuin van Karin leek meer op een open bos waar iedereen in en uit kon lopen. Daar is verandering ingekomen en de houten tafel zorgt ervoor dat Karin voortaan heerlijk buiten kan zitten.


Tafelblad buiten maken

Ongeacht de hoeveelheid tafelbladen , afmetingen en afwerkingen leveren we snel. Steigerhouten tafelbladen leveren we ook buiten Nederland zoals België, Duitsland en de rest van Europa. Woon je in het buitenland of heb je daar een winkel of horecabedrijf?


Dan kun je jouw nieuwe typische Hollandse tafelbladen bij ons op maat laten maken. De tafelbladen van Goos Horeca zijn verkrijgbaar in veel trendy dessins, kleuren en prints. Zo bevinden zich in het assortiment bladen met houtmotieven als eiken, beuken en wengé, maar ook bladen met prints van gebruikt hout en strakke zwarte en witte bladen. Meerdere planken gebruiken.


Het voordeel hiervan is dat het goedkoper is dan het gebruik van een enkel stuk hout. Je kunt het beste planken met een messing-en-groefverbinding gebruiken, maar als je een lamellenfrees kunt gebruiken om een stootnaad te maken is het wellicht een goed idee om het tafelblad op die manier in elkaar te zetten. Hieronder ziet u een gratis bouwtekening en het stappenplan om deze extra large tafels zelf te gaan maken. Het is niet moeilijk om zelf te doen, een beginnende doe het zelver doet er twee dagen over om de tafels helemaal klaar te hebben.


De tafel XL is zowel voor binnen als voor buiten geschikt. Teakhouten tafelbladen zijn lastig om zelf te maken en het teakhout is ook behoorlijk prijzig. Tropisch hardhout moet je eigenlijk zoveel mogelijk vermijden, er wordt teveel aanslag op het regenwoud gepleegd voor deze meubelen. Deze tafelbladen moeten regelmatig in de teak olie worden gezet tegen vergrijzing van het hout. Als je op zoek gaat naar een tafelblad van een boomstam, zul je merken dat deze allesbehalve goedkoop zijn.


Dat is een behoorlijke smak gel zeker als bedenkt dat je daarna nog zelf aan de slag moet om de tafel te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts