donderdag 21 december 2017

Buitenbrievenbus rvs

Betaal slechts € verzendkosten. Doordat de meeste bussen zijn voorzien van een slot kan de post niet ongewenst meegenomen worden. RVS zal in de loop der jaren ook nooit gaan vervelen.


Bovendien geldt het feit dat een rvs brievenbus met elke kleur kan worden gecombineerd. Het maakt dus niet uit of de kozijnen of panelen van uw woning in rode of blauwe tinten zijn geschilder RVS past altijd!

Kan worden vastgeschroefd aan een muur of paal, geleverd met deuvels, schroeven en 4… Meer. Welke brievenbus goed bij u past hangt natuurlijk volledig af van uw smaak en wensen. Bekijk ons assortiment of alle brievenbus aanbiedingen.


Het vertrouwde rvs -model brievenbus, waarbij je post direct op de mat valt. RVS brievenbus bij Brievenbusdepot. Heb je liever een brievenbus aan het begin van het pad naar je voordeur, dan is een staande brievenbus op een brievenbuspaal meer geschikt. Deze brievenbussen zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en houden je post droog.


Ontvang het laatste nieuws, aanbiedingen en acties.

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Of als u nog twijfelt kunt u onze winkel en showroom bezoeken en daar persoonlijk alle brievenbussen die wij verkopen zien en uitproberen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Ons proffessionele team staat klaar om u van dienst te zijn! Vergeet bij aanschaf van een RVS product niet om een rvs -reinigingsmiddel aan te schaffen.


Dit is in het belang van het behoud van uw aankoop. Vindt u een sticker niet zo fraai op uw brievenbus staan? U vindt het RVS plaatje in onze rubriek: brievenbus accessoires.


Sommige brievenbussen hebben lamellen bij de gleuf en een slot. Zo is je post beschermd tegen diefstal. Qua stijl kun je ook alle kanten op.


Brievenbus RVS inclusief slot, model Nice - De ronde lijnen in de vormgeving maken de Nice een echte design brievenbus. De wandbrievenbus heeft een praktische klep boven de gleuf zitten zodat je post de hele dag droog blijft. Het roestvrijstalen materiaal maakt dat dit een ideale buitenbrievenbus is. Snel leverbaar en altijd heel scherpe prijzen!


Dankzij ons brede assortiment vindt u altijd wel een brievenbus dat aansluit op uw wensen. Om tocht zoveel mogelijk te beperken én om de warmte binnen te houden, wordt er aan de binnenkant vaak gebruik gemaakt van een tochtklep.

Koop hier uw wandbrievenbus. Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw brievenbus. Staande en rvs brievenbus bij HORNBACH! Bij HORNBACH vind je niet alleen staande en rvs brievenbussen, maar vind je ook een gietijzeren, stenen en hardstenen brievenbus. Door het gebruik van massief rvs heeft dit product een lange levensduur.


De RVS wandbrievenbus heeft niet alleen een fraai design maar is ook nog eens ontzettend stevig en beschermd tegen corrosie. De brievenbus heeft een brievenbusslot aan de voorzijde dat eenvoudig geopend en gesloten kan worden. Op zoek naar een brievenbusklep voor in de deur?


Welkom bij Brievenbuswinkel. Bezoek onze grote showroom op onze nieuwe locatie met ruim 1opgestelde brievenbussen. De brievenbussen zijn geschikt voor wandmontage of vrijstaand op optioneel verkrijgbare statieven. Kijk bij extra opties voor de mogelijkheden. Binnen brievenbus met klep en tochtborstel wit Een binnenbriefplaat van door-line voorkomt dat warmte verloren gaat door de opening in de voordeur.


Binnen buitenbrievenbus met kunststof huis en aluminium klep. Afmetingen: buitenklep 305xmm, inwerpopening 265xmm, binnenkant 296xmm, inbouw 275xmm. Blijf je graag op de hoogte?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts