donderdag 21 december 2017

Hay tuinstoel

Stel je Hay vragen aan onze interieurspecialisten. Bekijk Hay Tuinstoelen , vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Dé Hay webshop van Nederland.


Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Bekijk het assortiment tuinstoelen en bestel de beste aanbieding direct online! Deze collectie is voor HAY ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De collectie is in veel verschillende omgevingen toepasbaar: cafés, restaurants, tuinen, terrassen en balkons. De meubelcollectie is sterk, comfortabel en tegelijkertijd modern en elegant.


Hay tuinstoelen : dé Palissade collectie. Hierdoor is hij heerlijk om lang in te relaxen. De Palissade stoel van Hay is gemaakt van elektro-gegalvaniseerd staal met een poedercoat en verkrijgbaar in kleuren: olijfgroen, lichtgrijs en antraciet.


De stoel heeft een breedte van centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte van centimeter. L= B= H= Hay Hee Dining Tuinstoel Racing Green : maakt je interieur bijzonder! De Hay Hee Dining heeft een breedte van 4centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte van centimeter. De zithoogte is centimeter. HAY Tuinstoel vind je op fonQ Gratis verzending vanaf € Voor 23:bestel morgen in huis Ook avondbezorging Shop de collectie!


Vergelijk HAY tuinstoelen op VERGELIJK. Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste, mooiste en beste HAY tuinstoelen. De tuinstoelen van het Deense Hay zijn weerbestendig, de stoel is gemaakt van gegalvaniseerd staal met een zeer sterke poedercoating in kleuren: Antraciet, Lichtgrijs en Olijfgroen. HAY werkt samen met zeer talentvolle internationale ontwerpers. Deze tuinstoel is 47cm bree 56cm diep en 80cm hoog, de zitting is 45cm hoog.


De meest bekende collectie stoelen is toch wel de AAC About a Chair. Neem bijvoorbeeld de About a Chair AAC22. Deze bestseller van Hee Welling en HAY heeft een opvallend minimalistisch design en is bovendien zeer comfortabel. Bekend zijn de Hay Hee Dining tuinstoel en de Hay Hee Lounge loungestoel. Een mooi voorbeeld daarvan is de Hay Copenhague stoel.


Laat je verrassen door de uitgebreide collectie Hay stoelen. Ze zullen je niet vervelen! Hay weet telkens weer te verrassen met nieuwe designstoelen voor de eetkamer, de woonkamer of het kantoor.


Hay stoelen zijn echt een aanrader, vooral de Hay AAC serie is erg populair. Hout is een belangrijk ingrediënt. Kies uit producten vanaf € 1900.


Geen probleem, wij helpen je bij HAY graag verder! Wanneer je deze Hay Palissade tuinstoel hebt, ben je goed voorbereid op de stralende lentemiddagen en lange zomeravonden die er elk jaar weer zijn. We zullen spoedig ook bij jou in de buurt zitten met een winkel! Maar voor nu kun je terecht in één van onze winkels in Amsterdam en Rotterdam om de buitencollectie te bekijken.


Bij HAY Amsterdam en HAY Rotterdam adviseren wij jou ook graag verder. HAY 13Eighty Tuinstoel Duurzaam materiaal Simplistisch design In verschillende kleurcombinaties Ook leuk om te combineren! Verassend hoogwaardig comfort Vragen over de 13Eighty Tuinstoel van HAY ? De Hee dining tuinstoel van het Deense Hay is weerbestendig, de stoel is gemaakt van gegalvaniseerd staal met een zeer sterke poedercoating in kleuren.


De stoel is 45cm bree 50cm diep en 79cm hoog, de zithoogte is 47cm. Zeer handig: Stapelbaar tot stuks! Wil je graag dezelfde kleur als de stoel op bijvoorbeeld de schutting? Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts