vrijdag 15 december 2017

Beton frezen

Direct uit voorraad leverbaar. HBM-Machines online, bestel snel! Specialistisch advies nodig? Compleet Aanbod Bovenfrezen. Hoge Kwaliteit Tegen De Aller-Laagste Prijzen!

Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! Sloopbedrijf de Sloop-Gigant verzorgt alle frees werkzaamheden in beton voor het maken van sleuven in muren en vloeren ten behoeve van loodgieters- en elektriciens werk. Sleuven frezen wij in divers materiaal waaronder beton en voor verschillende doeleinden voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Met het frezen van beton halen we een laag(je) van een betonvloer met behulp van een freesmachine.


Dit kan variëren van enkele millimeters tot enkele centimeters. De uitzettingsvoegen geven het beton de ruimte om uit te zetten zonder scheurvorming.

Buiten de extra uitzettingsvoegen is het frezen in beton een vergelijkbaar proces als bij andere dekvloer soorten. Er worden sleuven gefreesd in een slakvorming patroon waar de verwarmingsslangen in komen te liggen. Bij beton frezen worden enkele millimeters van je betonvloer geschraapt. Wij bespreken graag met u wat stof van het frezen betekent voor de werkplek en of eventuele voorzorgsmaatregelen gewenst zijn.


Betonfrezen is specialistisch en secuur werk. De vakmensen die voor ons werken weten precies wat ze doen. Al onze betonfrezers hebben in elk geval al jaren ervaring in de wereld van beton. Bij freeswerken wordt een laag beton afgeschraapt door een sneldraaiende diamantrol.


Dat gaat van enkele millimeters tot enkele centimeters. De machine wordt naargelang de opdracht aangedreven door een elektrische of benzinemotor. De sleuven voor de vloerverwarming frezen wij met een 17mm frees dit ivm dat wij 16mm leiding gebruiken voor de vloerverwarming, De hart afstand die er gebruikt gaat worden is afhankelijk van de isolatie van de woning (gebouw). Een sleuvenfrees is ideaal te gebruiken bij het frezen van sleuven voor elektriciteitsleidingen of waterleidingen in bijvoorbeeld kalkzandsteen of cement.


Deze sleuvenfrees is niet geschikt voor bewerking van beton. Moru voor het frezen van o. Hier wordt meestal een sleuvenzaag met betonbladen voor gebruikt, in combinatie met een stofzuiger. Beton -, Asfalt- en Kunststofvloeren.

Je zaagt twee sneden tegelijk dus je moet het midden wel weg breken. Dit is meestal zo gepiept met een hamer en beitel of een lichte breekhamer (kangoo). Klus artikelen voor lage prijzen.


Boor Service Urk garandeert u deskundigheid met marktconforme prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Neem contact op voor de mogelijkheden! Unsubscribe from Marissa Hazenberg? Het frezen van vloeren gebeurt stofarm d. Dit vindt plaats in een gesloten kap, zodat de omgeving niet belast wordt door wegspringende stukjes materiaal.


Tevens wordt er een stofafzuiging op aangesloten, zodat het zwevende stof wordt afgevoerd tijdens de freeswerkzaamheden. Moeten er grotere gaten gemaakt worden dan kan dit in overleg. Sleuven met een maximale diepte van 5c€ per m 1. De minimale kosten per opdracht bedragen € 12compleet, binnen een straal van km.


Bij kleinere opdrachten maar boven de 12rekenen wij € 4euro. Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts