woensdag 6 december 2017

Tepanyaki grillplaat xxl

Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. De beste Teppanyaki platen vind je hier. De mogelijkheden met deze XXL Teppanyaki van FRITEL zijn eindeloos.


De Princess tafelgrill XXL is een geweldige keuze voor een leuke eetervaring met familie en vrienden! Het gebruik van extra dik, hoogwaardig, gegoten aluminium maakt deze Princess tafelgrill XXL zeer duurzaam.

De anti-aanbaklaag heeft een aanvullende, extra sterke laag zodat het voedsel niet aan de grillplaat blijft kleven. Met een grillplaat Teppanyaki creëer je een gezellige avond uit bij jou aan tafel met je vrienden en familie. Iedereen bepaalt zelf wat hij eet en heeft plezier van z’n heerlijke hapjes door ze zelf, op een veilige manier te mogen bereiden.


Als je nu bestelt ontvang je de Teppanyaki XXL vóór Kerst bij jou aan de deur. Te gebruiken als barbecue, tafelgrill of Teppan Yaki. Info over teppanyaki grillplaat.


Resultaten van zoekmachines!

Vergelijkbare zoekopdrachten voor teppanyaki grillplaat. Iedereen kan zonder problemen zijn favoriete ingrediënten bakken. Veelzijdig koken met de Teppanyaki grillplaat Voedsel bereiden op een Teppanyaki grillplaat is ook veelzijdig. Naast vlees, vis, gevogelte en groenten kun je op een Japanse grillplaat ook room-, wijn- of groentesauzen bereiden. Je giet vocht over het gerecht, dit loopt vervolgens in de goot rondom de plaat en dit kun je later als saus gebruiken.


Afmeting grillplaat : 47x26. W Teppanyaki is een type voedselbereiding uit de Japanse keuken waarbij een. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel Grillplaat bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 295.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment gourmetstellen. Vind je Grillplaat op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:00. Koken in teppanyaki stijl op stahoogte zoals het hoort dus.


De grillplaat zal een leven lang meegaan als je deze goed verzorgt. De sterke anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat er geen vetstof nodig is tijdens het grillen en dat deze ook makkelijk schoon te maken is.

Het formaat (x 36) van de grillplaat maakt deze zeer geschikt voor feestjes of gezellige avonden met je gezin of vrienden. De gerechten maak je dan klaar met een authentieke Teppanyaki grillplaat. Lees hier meer over wat Teppanyaki nou eigenlijk precies is. Een Teppanyaki grillplaat is vaak gemaakt van ijzer en is een zeer herkenbaar component in de Japanse keuken. Wij helpen je graag bij het vinden van een mooi Teppanyaki grillplaat voor bij jouw thuis.


U hoeft uw handen niet te branden want deze Teppanyaki grillplaat is voorzien van warmte geïsoleerde handgrepen. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat uw plaat tijdens het grillen niet verschuift. Een bijkomend voordeel is dat de olie-lekbak makkelijk schoon te maken is, waardoor geknoei met het schoonmaken van uw grillplaat verleden tijd is. Ga je graag naar Japanse restaurants om lekkere hapjes op de bakplaat te laten bereiden? Met je eigen teppanyaki of plancha kun je voortaan ook in eigen huis uit eten!


Omdat er bij teppanyaki geen of heel weinig vet wordt gebruikt is dit een gezonde bereidingswijze. Als u daarnaast kiest voor veel groenten en magere vlees- en vissoorten maakt u het nog gezonder. De ingrediënten die hier gegeven zijn zijn een voorbeeld. U kunt allerlei groenten, vlees- en vissoorten bereiden op de Teppanyaki plaat.


Bekend van de Japanse keuken: de Teppanyaki grillplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts