vrijdag 15 december 2017

Weber bbq reiniger

Bekijk het assortiment Bbq van Weber. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Specialistisch advies nodig? Vind weber bbq het nu op Kensaq. Wanneer het rooster nog warm is, is het makkelijker reinigen.


Weber bbq reiniger

Indien u wacht met schoonmaken, zullen de etensresten zich alleen nog maar meer vasthechten en wordt het schoonmaken moeilijker. Welcome back to the roots of. Haal het beste uit uw barbecue ongeacht of het regent, sneeuwt of de zon schijnt. De reiniger voor roestvrij staal is ontworpen om de externe roestvrijstalen onderdelen van uw barbecue te beschermen en te reinigen. Zorgt ervoor dat uw barbecue en uzelf weer stralen als uw vrienden en familie hongerig en enthousiast uw achtertuin komen binnenlopen.


Ontvet en neutraliseert de geur. Met de Q-Cleaner kan de binnenkant van de deksel optimaal gereinigd worden. Let op dat bij gebruik van de Q. Voor elke barbecue een reiniger.


Weber bbq reiniger

Weber Reiniger voor roestvrij staal. Geschikt voor RVS en Gietijzeren roosters van zowel gas- als houtskoolbarbecues. De bbq schoonmaken is geen klus waar je na een heerlijke maaltijd naar uitkijkt. Sterker nog, je ziet er elke keer weer tegenop om je barbecue te reinigen. Toch is het voor de levensduur van jouw barbecue van belang dat je hem elke keer netjes schoonmaakt.


We geven je daarom simpele tips voor het schoonmaken van jouw barbecue. Zorg er allereerst voor dat je een goede bbq met een goed rooster hebt, bijvoorbeeld een Weber. Investeer in een bbq -borstel (van staalwol met een schraper). Daarna kun je het rooster zonder al te veel moeite reinigen met een afwasspons met wat afwasmiddel. Schraap eerst het verbrande vet eraf (bij voorkeur meteen na gebruik, als het nog zacht is).


Weber bbq reiniger

Vandaag bestel morgen al bbq ’en! De eenvoudigste manier om roestvrijstalen oppervlakken van uw BBQ te reinigen is met deze reiniger. Vergelijk meer dan 1gasbarbecues. Over de vorm van de fles is nagedacht, want zelfs de meest kleine hoekjes zijn gewoon bereikbaar. Vooraf, achteraf of gespreid.


Dankzij het innovatieve flesontwerp kunt u onder alle hoeken spuiten, waardoor u geen plekje hoeft over te slaan. Ervaar het gemak van Wehkamp. Zeer geschikt voor volledige RVS buitenkeukens. Een super glanzende barbecue!


Deze 2-in-nevelspray is dan de ideale oplossing. Door het innovatieve flesontwerp zijn alle hoeken bereikbaar, waardoor u geen plekje over hoeft te slaan. Onmisbaar om uw RVS barbecue weer stralend te krijgen na het barbecueën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts