woensdag 27 december 2017

Rhododendron cunningham white

Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Niet geheel duidelijk welke haag?


Vraag gerust een offerte aan.

Ruim keuze, goedkoopste bezorging. Wat voor bloemen heeft een Rhododendron ‘ Cunningham ’s White ’ Rhododendron ‘ Cunningham ’s White ’ heeft lichtroze knoppen waaruit opvallende mooie witte bloemen komen. De rododendron dankt zijn naam aan Linnaeus, die de plant heeft vernoemd naar het Griekse woord rozenboom. Een bloeiende rododendron laat direct zien waarom.


Het stevige blad is donkergroen. De Cunningham ’s White is daarom ook de bekendste witte Rhododendron en wintergroen! Rhododendron Cunningham ’s White bloeit in de maand mei, en krijgt dan een schitterende witte bloem, met een bleek geel center.


De bloemen zijn wit met kleine gele macule.

Een klassieke vroegbloeiende rhododendron met een breedopgaande groei en goede vertakking. Rijkbloeiend met witte bloemen met een gele macule. Ook geschikt voor toepassing als brede haag.


De bladeren zijn lang, ovaal, lichtglanzend en donkergroen van kleur. Alle parfums vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw parfums. De hoogte na jaar is 2cm.


De prachtige witte bloemen steken mooi af tegen het stevige donkergroene blad. Deze plant is zeer winterhard. Plaats dit exemplaar ook gerust op een plek in de lichte schaduw, waardoor deze plaats zal oplichten door de bloemenpracht.


Eventueel kunt u de haag ook wel in de volle zon planten, maar dan is het wel van belang dat de bodem voldoende vocht vasthoudt. H4) Mauve buds open to white flowers with a pale yellow eye. Rhododendron ´ Cunningham ´s White ´ bloeit met zuiver witte middelgrote, vrij losse trossen van pijpvormige bloemen. In knop zijn ze lichtroze, na het opengaan wit met een kleine, geelbruine vlek. Rhododendron ‘Cunninghams White ’ - de hoogste kwaliteit rhododendrons voor lage prijzen vindt u bij Haagplanten.


Wilt u meer weten over hoe u een rhododendron kunt planten en verzorgen? Ga dan naar onze onderhoudspagina.

Klik dan op de knop hieronder. Koop diverse Rhododendron van eerste kwaliteit bij Bomenenzo. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent. Bijzonder populaire middelgrote, groenblijvende, rhododendron met een breed opgaande, dicht vertakte vorm. Bloeit van mei tot juni met trechtervormige witte bloemen met licht paarse en bruine vlekken in de keel, gegroepeerd in trossen van tot bloemen.


Rhododendron ‘ Cunningham ’s White ’ is een winterharde Rhododendron. In het knopstadium zijn de bloemen rose. Met een hoogte van – is deze soort geschikter voor kleinere tuinen. Voor de kleinere tuin of de kleinere borders zijn er tegenwoordig ook prachtige dwergsoorten verkrijgbaar.


De struik hoeft niet gesnoeid te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts