vrijdag 15 december 2017

Biosmart 14000

Bestel het Oase BioSmart vijverfilter online. Voor 16:bestel morgen thuis! Dit vijverfilter is één van de betere vijverfilters door de speciale watergeleiding. Door de speciale watergeleiding komt er extra zuurstof in het vijverwater.


Biosmart 14000

Bij de BioSmart zijn eenvoudige reinigingsgrepen gemaakt voor gemakkelijk onderhoud. Advies op maat van expert. Vandaag bestel morgen in huis! Het grootste voordeel is de grotere biologische filtercapaciteit.


Dankzij zijn grote inhoud en een zestal hoogwaarde filtermousses bent u dan ook verzekerd van een gezonde en heldere vijver. Wij zijn benieuwd naar uw mening! Plaats dit filter naast uw vijver, boven waterniveau, en uw water word weer helder en gezond. Handige spoelen met de reinigingshendel, door de bodemafloop kunt u het vuile water makkelijk via de afvoer weg laten lopen.


Biosmart 14000

Doorstroomfilter zijn voor vijvers van middelgroot tot groot onmisbaar, maar in deze set zitten meer technische hoogstandjes. Op zoek naar een complete vijverfilter met pomp en UV? UVC eenheid zorgt voor een snelle vernietiging van algen en ziektekiemen. Wesdijk uw vijverspecialist! Het ideale begin met de beproefde OASE filtertechniek.


De combinatie van mechanische-biologische reiniging en de zeer effectieve UV-C techniek leveren een heldere en gezonde vijver op. Kopen doet u eenvoudig in onze webshop. Deel uw product ervaring en plaats een review.


Biosmart 14000

Op werkdagen vóór 15:uur bestel volgende dag in huis. Voeg toe om te vergelijken. Bekijk hier onze collectie of bezoek de showroom in Den Bosch.


Door de combinatie van een groot filterschuimoppervlak en geïntegreerde UVC technologie (biologisch-mechanische reiniging) zorgt de OASE BioSmart filt. Dit doorstroomfilter van Oase heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere filtersystemen op de markt. De in het apparaat ingebouwde UVC-lamp dient voor het doden van algen en bacteriën in het vijverwater.


Biosmart 14000

De ideale introductie tot de beproefde OASE filtertechniek. Echter is de filterbehuizing naar behoefte voor ½ in te graven om de filter discreet weg te werken. Geschikt voor vijvers van m³ zonder visbestand en m³ met vissen. Werkt perfect voor vijvers tot 14. Heb je veel vissen werkt hij prima tot ongeveer 8. De set wordt geleverd met: UVC watt (ingebouwd), temperatuursensor, inlaatstuk, uitlaatstuk (met PVC eraan gelijmd voor makkelijke overgang naar leidingwerk).


De BioSmart Set is een optimaal op elkaar afgestemde set. Koop nu en betaal pas over dagen! Met deze set kunt u meteen aan de slag en bent u dankzij de combinatie van een groot filterschuimoppervlak en geïntegreerde UVC technologie gegarandeerd van helder en gezond vijverwater!


De OASE BioSmart Set is ideaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts