donderdag 7 december 2017

Zelf gietvloer maken

Een gietvloer zelf doen zorgt voor een aanzienlijke besparing op de kosten. Leg zelf uw eigen slijtvaste gietvloer, elastisch, door en door gekleurd en makkelijk te onderhouden. De Decothaan PU gietvloer is een 2-componenten, oplosmiddelvrije en halfglanzende aromatische gietvloer met slijtvaste en decoratieve eigenschappen.


De duurzaamheid en de lichte flexibiliteit maken deze vloer zeer.

Of u nu een klusser in hart en nieren bent of een minder ervaren doe het zelver: met de stap-voor-stap handleiding lukt het aanleggen van de gietvloer altijd. Dat kan gemakkelijk bij Epoxywinkel. Gietvloer doe het zelf : Bestel online alle benodigdheden.


Werk uw vloer decoratief af met onze aanvullende producten voor gietvloeren. Wij raden het daarom af om een gietvloer zelf aan te brengen. Boek uw Hotel in Marken online.


De reden dat mensen hun gietvloer zelf leggen is dat het scheelt in de kosten.

Let wel op dat goedkoop geen duurkoop wordt en dat je de klus wel goed uitvoert. Wilt u zelf een gietvloer leggen of gieten, bijvoorbeeld een epoxyvloer? Dan zit u bij Decochip goed. Wij leveren u namelijk niet alleen een zeer breed assortiment aan gietvloer pakketten, bij ons kunt u ook een gratis workshop volgen.


Daarin leggen wij u uit hoe u de vloer het beste zelf kunt aanbrengen. Het is makkelijk schoon te maken , modern en strak. De gietvloer willen steeds meer mensen in de woonkamer, keuken en hal in huis. Maar moet je dit nu laten doen of kun je ook zelf de gietvloer aanbrengen? Een terechte vraag en daarom zie je hier de gietvloer verven op een rij.


Bekijkt u de filmpjes nauwkeurig en het zelf maken een epoxy gietvloer wordt een leuke klus voor elke doe het zelf man of vrouw. Deze epoxy zelf maken gietvloer site levert zowel epoxy gietvloeren als PU gietvloeren. In een garage of werkplaats wordt meestal een epoxy. Bij de keuze voor gietvloer doe het zelf kunt u bij ons alle producten los bestellen, maar het is natuurlijk nog gemakkelijker om voor een compleet vloerpakket te kiezen.


Bij de vloerpakketten voor een doe het zelf gietvloer zijn alle benodigde materialen en gereedschappen erin opgenomen. Goedkoop een gietvloer leggen doe je zo !

Er zijn een aantal bedrijven die kant en klare gietvloer pakketten leveren. Toch trekken steeds meer mensen de stoute schoenen aan en gaan een gietvloer zelf leggen. Kies voor gietvloer doe het zelf pakket of los product.


Als u van plan bent om een gietvloer zelf aan te brengen dan kan u, in plaats van losse spullen bestellen, ook gaan voor een compleet doe het zelf pakket. Als je zelf de gietvloer aanlegt, ben je al erg zuinig bezig en voor een bedrag van €per vierkante meter klaar. Dat scheelt zeker €per vierkante meter met een professioneel bedrijf. Je moet wel in je achterhoofd houden, dat je geen garantie krijgt op je vloer als je het zelf aanlegt, dus dat het goed moet gebeuren. U vindt alle producten voor een doe-het- zelf gietvloer in ons assortiment, die u met een paar eenvoudige muisklikken online bestelt.


Je wilt zelf een gietvloer plaatsen? Niet ieder bedrijf zal dit kunnen aanbieden, de kans is groot dat hij het speciaal voor u moet maken. Deze doe het zelf epoxy zelf maken en site helpt u stap voor stap de epoxy gietvloer zelf te maken. Het zelf maken van een epoxy gietvloer gaat doormiddel van het aanbrengen van meerdere lagen.


Wilt u een PU gietvloer aanbrengen, dan heeft u geen professional nodig, maar doe het gewoon gemakkelijk zelf ! Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden voor zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden. Met de standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden van Decochip is het mogelijk. Alvorens een keuze te maken uit alle producten, is het zeker verstandig om eerst meer te weten te komen over de verschillende stappen voor het zelf leggen van een gietvloer.


Beoordeling en behandeling van de ondergrond. Bij het zelf leggen van een gietvloer is het belangrijk om eerst de ondergrond te beoordelen en te inspecteren. Als u de gietvloer zelf gaat doen, dan is het belangrijk dat u eerst bepaalt met welk type ondervloer u te maken heeft, een zandcement dekvloer, een anhydriet dekvloer , een monolithische betonvloer of een houten ondervloer. Als u overweegt om een gietvloer aan te schaffen, dan hebt u de keuze om het leggen ervan uit te besteden of de gietvloer zelf te doen. Het is vooral zaak om verfschilfers los te weken en de laag goed vlak te maken.


Bladderende verflagen zijn een risico voor het mooi glad krijgen van toe te passen coatinglagen, dus zorg ervoor dat u deze eerst goed behandeld. De keuze voor een polyurethaan of epoxy gietvloer is vooral afhankelijk van het gebruik van de ruimte en welke designeisen u zelf heeft. Polyurethaan gietvloer aan brengen in een aantal stappen.


Epoxy gietvloeren worden in het algemeen aangeduid als beter mechanisch en chemisch belastbaar, minder flexibel en iets gevoeliger voor scheurvorming. Egalisatie zelf maken Met egalisatie zelf maken wordt uiteraard het vlak maken van een ongelijke vloer bedoeld of het wegwerken van beschadigingen in de ondergrond. Dit is namelijk een eerste voorbereiding voor het nemen van de volgende stappen, waar uiteindelijk een nieuwe vloer het resultaat van zal zijn. Het is natuurlijk de bedoeling dat een vlakke vloer bekomen wordt.


Het proces zal drie tot vijf dagen in beslag kunnen nemen. Druktepunten creëren zoals de plaatsing van een kast of ander meubilair plaatsen doe je best pas na een week. Wat leer ik tijdens de workshop steentapijt ? Ik heb ook wel eens filmpjes gezien van stuccen.


En ik heb wel eens zelf proberen te stuccen. Wanneer is de volgende workshop gepland ? Viel toch tegen Nee, ik zou geen gietvloer zelf proberen. Maar als het je wat lijkt: egaline (een dun cementmengsel om een vloer te egaliseren) is een stuk goedkoper, kun je het eens proberen.


Eén ding is zeker: een gietvloer is overal toepasbaar en zeer dun en geheel naadloos aan te brengen, leent zich uitstekend voor het waterdicht maken van vloeren, blijft tot in lengte van jaren zijn kleur behouden en is bovendien anti-allergeen en brandvertragend. Vergelijken nadien zelf de prijzen. Want prijzen vergelijken loont!


In principe kan iedere gietvloer door deze te voorzien van een waterdichte coating geschikt worden gemaakt voor gebruik in de badkamer. Geschikte gietvloer voor een badkamer. Maar het oog wil ook wat en een matte of spiegelende coating is lang niet altijd gewenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts