maandag 18 december 2017

Buitenposters action

Ontwerp en druk je eigen buitenposter. Keuze uit diverse materialen. Nú bij elke order een gratis Cadeau! Online tuinposters bestellen kan bij ons. Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin.


Wij kunnen ook uw eigen foto op doek. Tuinposter voor uw saaie stenen muur of schutting nodig? Maak uw keuze en bestel uw tuinposter op maat. Kan je tuin balkon of veranda wel een oppepper gebruiken maar weet je niet hoe?


Laat je mooiste foto afdrukken op een tuinposter! Onze tuindoeken zijn gemaakt van PVC-materiaal (kunststof) en daardoor, net als onze inkten, 1 waterbestendig. Onze buitenposters zijn in zowel staande, liggende als vierkante uitsnede te bestellen. Weerbestendige tuinschilderijen Nú met korting GRATIS verzending vanaf €48! Buitenposters , ook wel buiten schilderijen genoem kunnen op allerlei plekken in uw tuin een fraai beeld geven.


Ondanks dat de buitenposters regenbestendig zijn blijft de kleurechtheid in een schaduwrijke omgeving langer mooi. De tuinposter bestaat uit een stevig doek. Door het stevige doek is de tuinposter geschikt voor.


Tuinschilderijen creëren sfeer in je tuin. Kies uit vele motieven en kleuren en bestel eenvoudig een tuinschilderij via de website. Afbeelding naar wens aanpassen op de site.


Showroom voor advies en gratis tuinvoorbeeld. Overzicht van voorbeeldtuinen met daarin hoe een tuinposter uw tuin kan verfraaien of een kleine tuin diepte kan geven. U vindt de foto niet waar u naar op zoek bent?


Contacteer ons en wij zoeken samen met u. Een buitenposter is een unieke sierraad voor in uw tuin. Upload uw eigen foto of kies gratis een foto uit onze top collectie. Kies een tuindoek voor decoratie van uw tuin. Die saaie muur of schutting is vanaf nu verleden tijd.


Onze tuinposters worden Full color bedrukt met UV-bestendige inkt. Prachtige tuinposters, scherpe prijzen! Wij printen uw mooiste foto scherp en kleurecht op stevig PVC tuindoek, watervast en zonlichtbestendig.


De prijzen liggen verhoudingsgewijs gelijk aan de prijzen van onze vaste formaten. Zodra de koudere dagen voorbij zijn, de lente start en het tijd wordt om de tuin op orde te brengen, is het moment daar om een prachtige tuinposter te bestellen. Onze posters geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk onze moderne, minimalistische en kleurrijke posters online of kom langs in de winkel. Je kunt nu goedkoop je eigen tuinposter maken.


Vaak worden standaard afbeeldingen aangeboden, maar bij Fotofabriek kun je gewoon met je eigen leukste of mooiste foto. Zoals deurstickers, tuinposters, muurstickers, fotopanelen. Versier uw tuin met een van onze prachtige tuindoeken.


Verkrijgbaar in elke afmeting en met verschillende ophangsysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts