donderdag 14 december 2017

Betonputten prijzen

We leveren elke dag alle soorten en maten betonputten door heel Nederland. Betonputten voor aannemers, overheden, bedrijven en particulieren. Er staan veel betonputten op voorraad en daarom kunnen we u snel helpen.


Graag adviseren wij u over alle mogelijkheden. Ronde betonputten zijn door hun vorm sterker dan vergelijkbare rechthoekige betonputten. Zijdelings krachten worden over een veel groter oppervlak verdeeld en veel daarvan vloeien weg in de omliggende grond. De ronde betonputten hebben een netto inhoud van 2. Efko Beton heeft een uitgebreid assortiment betonputten.


Tijdens het productieproces worden de putten direct ontkist. Fabiton biedt een ruime assortiment betonputten en een grote variëteit aan standaard afmetingen en uitvoeringen. De betonputten zijn leverbaar vanaf circa 5liter tot 4. Fabiton kan u betonputten aanbieden zowel met dek als zonder dek.


Kant en klare metselmortel. Prijs per zak is €franco werk gelost, excl btw. Betonnen putten en prefab kelders van top kwaliteit.


Maak een keuze uit het overzicht om meer informatie te verkrijgen over onze betonputten. Als ondergronds reservoir bieden wij U onze betonnen regenwaterputten met verschillende opslagcapaciteiten. Stof, bladeren en vuil worden bij voorkeur opgevangen door. Sterk Beton maakt prefab betonputten. Heeft u nog vragen over de aankoop van een regenwaterput of de kostprijs van een regenwaterput?


Neem dan contact op met een van onze ervaren Gedimat-medewerkers. De prijzen van regenwaterputten lopen uit elkaar, afhankelijk van wat u verlangt. Scherpe prijzen , hoge kwaliteit. Deze overstortput, met een afmeting.


Onze betonputten hebben vele toepassingen en hebben zich meermaals bewezen in diverse, praktische situaties. Hulp nodig met een project? Heeft u enkele vragen omtrent onze producten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Contacteer ons voor prijzen en extra informatie. Download de technische fiche.


Ook voor het delven en plaatsen van regenwaterputten kunt u beroep doen op onze professionele vakmannen! Betonringen zijn verkrijgbaar met of zonder perforaties. Voor waterdichte opslag adviseren wij de ronde of rechthoekige betonputten. Als infiltratie-unit zijn de betonringen uitermate geschikt, maar wel duurder dan de complete infiltratieputten. Vierkante putten, kant en klaar van prefab beton.


Indien u een vierkante put nodig heeft dan produceren we deze voor u op maat speciaal voor de door u gewenste. Vermelde prijzen zijn bruto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts