dinsdag 26 december 2017

Afdekhoes tuinset

Bescherm uw tuinset met een afdekhoes. Diverse soorten en maten beschikbaar. Bestel nu, binnen uur geleverd! Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Ruim assortiment afdekhoes tuinset. Om je tuinmeubelen zo goed mogelijk te beschermen bieden wij een ruim assortiment aan afdekhoezen aan. Door ons brede assortiment hebben wij hoezen voor tuintafels, ligbedden, parasols, banken of een afdekhoes voor de gehele tuinset. Tuinmeubelhoezen koop je eenvoudig online bij bol.


Online uw afdekhoes bestellen voor uw tuinset. Ervaart u een probleem bij. Nature beschermhoes voor tuinset - 90x225x1cm. Zwarte hoes voor tuinstoelen x 1cm.


Maar zeker wanneer u geen ruimte heeft om uw tuinmeubelen tijdens de wintermaanden op te slaan, is een beschermhoes voor uw tuinset een must. Voor elke tuinset een passende beschermhoes Of uw tuinset een ronde of een vierkante vorm heeft, voor elke soort en maat tuinset kunt u bij ons terecht voor een passende beschermhoes. Rimini afdekhoes voor tuinset. Heeft u geen zin om elk jaar opnieuw uw tuinset in het najaar op te bergen om haar vervolgens in het voorjaar weer terug in de tuin te zetten? Hiervoor is nu een oplossing!


Wanneer u uw tuinset , barbecue of parasol onder een van de kwalitatieve hoezen van tuinmeubelhoesshop vandaan haalt is deze ready to use, niet groen aangeslagen en beschermd tegen de invloeden van het weer. En dus klaar om weer een zomer van te genieten! De afdekhoes zal uw tuinset beschermen tegen tegen weer en win maar ook.


Onze tuinset beschermhoes bewaart zelfs jouw volledige tuinset van regen en ontij. En ook de aparte pronkstukken van jouw tuinmeubilair kunnen door onze beschermhoezen apart verzekerd worden van een goede bewaring: de stapelstoel of het ligbe de schommelbank of de tuinkussens en zelfs de parasol: voor al jouw tuinmeubilair hebben wij de juiste beschermhoes en de garantie van topkwaliteit. Specialistisch advies nodig? Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Met water shedding pole, rijgkoor klikbanden en Airvents. Naast de beschermhoezen voor tuinmeubelen vindt u in ons ruime assortiment ook nog andere afdekhoezen. Zo hebben we diverse beschermhoezen voor onder andere loungesets, parasols, losse stoelen, banken en meer. Daarnaast vindt u in onze webshop ook goede hoezen voor het beschermen van scooters en fietsen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Ademende hoes voor de ronde tuinset , gemaakt van stevig UV bestendig Polyester Deze tuinset hoes verlengd de levensduur van uw tuinset , reduceerd vocht en condens en gaat schimmel tegen. De vezels zijn door en door geverft, daardoor is de hoes kleur echt. Met een tuinmeubelhoes of loungesethoes bescherm je jouw tuinset of loungeset gemakkelijk in één keer.


De beschermhoezen houden weer, wind en zon tegen en zorgen dat je tuinset mooi en droog blijft. Kies je tuinsethoes zorgvuldig bij je tuinset , zodat hij goed past en de beste bescherming biedt. Of erger nog, een hele week lang alleen maar regen. Daar zijn onze tuinmeubelen net zo min dol op als jij. Er zijn verschillende maten dus het past altijd.


Jouw tuinmeubelen en parasols blijven langer beschermd met de tuinmeubelhoezen van wehkamp! Gratis bezorging vanaf 20. De tuinset -, loungeset-, lounge-dining hoezen hebben ventilatiedriehoeken, waardoor u minder last heeft van condensvorming binnen de hoes. Tuinsethoezen en loungesethoezen hebben elastiek aan de onderzijde.


Parasolhoezen en barbecuehoezen hebben een trekkoord. De soepele hoes heeft het voordeel dat deze compact op te bergen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts