donderdag 1 maart 2018

Palenzetter

Soms is een grondboor niet het juiste gereedschap om gaten mee in de grond te boren doordat de grond te hard of te zacht is. Dan heb je een palenzetter nodig, eigenlijk niet meer dan een dubbele schop met een scharnier. De lange stelen maken deze palenzetter geschikt tot het graven van diepere gaten. Een palenzetter heeft een lange steel en is geschikt voor het graven van diepe gaten.


De Jumbo palenzetter is vervaardigd van gehard staal met een houten steel. Geschikt voor het maken van gaten tot ruim meter diep. De grond lost door de twee stelen bijeen te drukken. Palenzetter Jumbo 1: geschikt voor gaten van 1tot 2mm.


Persoonlijke aandacht is onze kracht. De r ode draad in de geschiedenis is passie voor de klant en voor het bedrijf. En dat wordt gewaardeer want anno nu. Geïnteresseerd in onze producten?


Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Filteren € 15De Wit Palentrekker compleet. Levertijd 2-werkdagen Meer informatie. Met een palenzetter kan je eenvoudig een paal in de grond plaatsen.


Vandaag bestel is binnen uur geleverd. Doorsnede stelen van tot 25cm. Snel overzicht: Eenvoudig model voor lichte en middelzware gron totale lengte 150cm bladen 12.


Het in een tuin op kleine schaal kweken en telen van planten voor hun voedsel of hun pracht. DeWit palenzetter gesmeed met houten stelen. Maximale diameter tot 2mm.


Vandaar mijn vraag, of er mensen zijn die er ervaring mee hebben. Maar metalen palen is wellicht inderdaad beter. StrijkerShop en onderdeel van Strijker Bouwmachines B. Dit familiebedrijf is een groothandel met. Ideaal om snel een paalgat te maken.


Palenzetter

Selecteer om te vergelijken. Een cookie is een klein bestand dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de schijf van. Zes dagen open in de week het hele jaar door.


Dit robuuste stuk gereedschap is voorzien van essenhouten stelen met een lengte van 1centimeter. Dit is onze consumentenprijs excl. Onze producten bestaan uit natuurlijke materialen. Eigenlijk niet meer dan een dubbele schop met een scharnier. De totale lengte van de grondboor is 1cm.


Palenzetter

De palenzetter is vekrijgbaar in twee groottes: Ø1– 280mm en Ø1– 320mm. U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.


Buiten deze tijden op afspraak. De Palenlifter is een handig hulpmiddel om palen uit de grond te liften. De twee delen gaan om de paal en bij het optrekken klemt de paa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts