vrijdag 5 oktober 2018

Hekwerk sloten

Kwaliteit voor de beste prijs! Vergelijk de Best Beoordeelde Hekwerk Specialisten. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Maar wat heeft u aan een hekwerk , als er geen goed hekwerkslot of poortslot in zit.


De poorten zouden dan zo geopend kunnen worden.

Geran biedt u een ruime keus op het gebied van hekwerksloten en poortsloten. De grote diversiteit op de hekwerkmarkt vraagt om diverse afmetingen hekwerksloten en variërende modellen. Minimale bestel eenheid per stuk.


Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer. Als u een afstandbediening wilt bijbestellen voor uw elektrische poort of specifieke scharnieren, sloten of tandwielen nodig heeft, stuur ons dan een e-mail. Alle Heras onderdelen kunt u namelijk bijbestellen.


Voor meer informatie over onderhoud en montage, kunt u hier contact met ons opnemen.

Sloten en cilinders Sloten en cilinders Om een poort effectief te kunnen vergrendelen is een goed slot eventueel met cilinder de juiste oplossing. Allround hekwerk heeft voor vele situaties een juiste oplossing, veel typen sloten en cilinders zijn uit voorraad leverbaar. Ook zware uitvoeringen geschikt voor cilinders en veiligeidsrozetten. Tevens zijn er diverse sloten verkrijgbaar die u kunt bevestigen aan uw hekwerk. Na bestelling leveren we de sloten bij u op locatie in Nederland of Belgie.


Eenvoudig te vervangen hekwerkslot. Voor poort- en tuindeuren 40mm buis, geschikt voor profielcilinder. Insteeksloten voor poorten en looppoorten, werken uitstekend in combinatie met onze kokerprofielen.


Bekijk het beste aanbod sloten. Shop nu de beste deal online! Koop nú Sloten in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Al onze poorten zijn eenvoudig in het gebruik en onderhoudsvrij.


Ze zijn voorzien van kwaliteitshang- en sluitwerk, sloten , Secura beveiligingsnok en een grondgrendel. Voor wie design minstens zo belangrijk vindt als functionaliteit, hebben wij onze draaipoort van het type Hercules. Deze draaipoort verenigt functionaliteit met elegantie.

De sloten zijn van uitstekende kwaliteit zodat de veiligheid van uw afgeschermde perceel gewaarbord blijft. Locinox- Sloten voor uw hekwerk. In de categorie hekwerk codesloten vind u de codesloten speciaal geschikt om op hekwerken te gebruiken. De hekwerk sloten zijn speciaal geschikt voor toegangspoorten en of toegangshekken. Heeft u een variant die toch op een deur moet dan kunt u beter kijken bij de binnendeur codesloten.


Wilt u meer informatie over deze codesloten lees dan veder. Als een globale en gereputeerde trendsetter in de poort- en hekwerksector staan we voor continue innovatie, extreme duurzaamheid en uitmuntende service. Onze outdoor oplossingen voor toegangscontrole maken je leven makkelijker, een pak veiliger en extra comfortabel.


Deze is universeel toepasbaar en geschikt voor profielen van - mm. Sloten vormen een belangrijk onderdeel van uw hekwerk en om die reden werkt Totaal Hekwerk onder andere met HB- sloten. En als het gaat om de beveiligingen van bijvoorbeeld bedrijfsterreinen of parkeerplaatsen is dat natuurlijk van groot belang. Deze sloten vormen de perfecte afsluiting van uw hekwerk.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts